Στα όσα είπε για τον Παύλο Πολάκη τον οποίο «κάλυψε» στη συνέντευξη που έδωσε στο Star ο Αλέξης Τσίπρας εστιάζει σε σχόλιο της η Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα της κυβερνητικής πλειοψηφίας χαρακτηρίζει τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ως «ασυνάρτητη», και στη συνέχεια αναφέρεται στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος πήγε σε σπίτι φίλων στα Χανιά και έφαγε με άλλα έξι άτομα, ανεβάζοντας μάλιστα και τη φωτογραφία στα social media.

H ΝΔ αναφέρει ότι ο κύριος Τσίπρας λέει: «παρανομείτε αλλά στα κρυφά» και προσθέτει ότι «δεν τον ενόχλησε η παράνομη πράξη αλλά η δημοσιοποίηση της. Και αφού δεν την καταδικάζει, την καλύπτει».

«Αυτός ήταν πάντα. Και μένει πάντα ίδιος και ανεύθυνος», καταλήγει το σχόλιο.

Αναλυτικά το σχόλιο της ΝΔ:

«Αν κάτι συγκρατήσαμε από την ασυνάρτητη συνέντευξη του κ. Τσίπρα είναι η πλήρης κάλυψη στον κ. Πολάκη. Δεν τον ενόχλησε η παράνομη πράξη αλλά η δημοσιοποίηση της. Και αφού δεν την καταδικάζει, την καλύπτει. “Παρανομείτε αλλά στα κρυφά” λέει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δείχνει υπευθυνότητα. Αυτός ήταν πάντα. Και μένει πάντα ίδιος και ανεύθυνος».