Η ΔΑΚΕ Νοσηλευτικών  Ιδρυμάτων τάσσεται υπέρ για την οριζόντιοποίηση σε όλους τους εργαζομένους ανεξαιρέτως ,  όσον αφορά το επίδομα Χριστουγέννων έστειλε στον Υπουργό Υγείας κ Β. Κικίλια 


ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της πανελλήνιας ΔΑΚΕ νοσηλευτικών ιδρυμάτων ,με αφορμή το έγγραφο που εστάλη στο νοσοκομεία της χώρας ,να αποστείλουν μέχρι την Δευτέρα 23/11/2020 ,τα ονόματα όσων εργαζομένων απασχολούνται στην διαχείριση του ιου ,με σκοπό να δοθεί κάποιο επίδομα ,δηλώνουμε ΞΕΚΑΡΑΡΑ και ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ,προς κάθε κατεύθυνση , ότι η πρόταση μας είναι ,το οποίο επίδομα να δοθεί ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ σε όλους τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ ,ΕΚΑΒ και ΠΡΟΝΟΙΑ ,ανεξάρτητα από την ειδικότητα και την σχέση εργασίας .

Όλοι οι εργαζόμενοι προφέρουν τις υπηρεσίες τους ,αυτή την δύσκολη περίοδο ,μέσα σε αντίξοες συνθήκες , με το καλύτερο τρόπο ,ώστε να αντιμετωπιστεί η πανδημία .

ΚΑΛΟΥΜΕ

Την πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας ,να μην προχωρήσει στο διαχωρισμό και διχασμό του προσωπικού ,όπως έγινε με την δωρεά του Νιάρχου ,αλλά να επιβραβεύσει όλους τους εργαζομένους με τον ίδιο τρόπο .

ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

ΔΑΚΕ Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων .

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.