Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Μάικ Τάισον, μιλώντας στο podcast Hotboxin.

Ο 54χρονος αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε μια συσκευή που ονομάζεται whizzinator, ένα προσθετικό πέος με ιμάντα, που συνδέεται με μια σακούλα που γεμίζει με υγρό και συμπιέζεται μεταξύ των μηρών για να αδειάσει το περιεχόμενο μέσω της άκρης. Με αυτόν τον τρόπο, ο Τάισον κατάφερε να περάσει δεκάδες τεστ ανίχνευσης απαγορευμένων ουσιών κατά τη διάρκεια της καριέρας του. 

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε ένα ψεύτικο πέος, βασιζόμενος σε ούρα από τα μέλη της οικογένειάς του, προκειμένου να παραδώσει καθαρά δείγματα.

Ο Τάισον έχει παραδεχθεί στο παρελθόν ότι λάμβανε ψυχαγωγικά φάρμακα καθ'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, με τη μαριχουάνα και την κοκαΐνη να βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών του. 

Μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούσε το ψεύτικο πέος, είπε ότι γέμιζε τη συσκευή με τα ούρα της συζύγου του Μόνικα Τέρνερ, προτού αρχίσει να σκέφτεται πως θα μπορούσε να γίνει αντιπηπτό το τέχνασμα. Αυτό τον οδήγησε στην απόφαση να χρησιμοποιεί τα ούρα της κόρης του Ρέινα. 

«Ήταν φοβερό!», είπε στο podcast o Τάισον. «Έβαλα τα ούρα του μωρού μου μέσα. Και μια φορά που χρησιμοποίησα της γυναίκας μου, εκείνη μου είπε: «Αγάπη μου, καλύτερα να μην ελπίζεις ότι θα μείνεις έγκυος ή κάτι τέτοιο.»

"Και είπα όχι, από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιώ τα ούρα του παιδιού. Γιατί φοβόμουν ότι θα μπορούσε να με βγάλει έγκυο. Είχα ακούσει πως είχε συμβεί.»