Σε σύσκεψη του Συντονιστικού Περιφερειακού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Ανατολικής Αττικής, η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, συμμετείχε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος.


Ειδικότερα στη συνεδρίαση, έγινε απολογισμός της περασμένης Αντιπυρικής Περιόδου και συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν οι δράσεις και οι ενέργειες εν όψει της χειμερινής περιόδου


Στη σύσκεψη υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινό, συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλλης, Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης και Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, εκπρόσωποι των Δήμων, των Συνδέσμων και των Δασαρχείων  που υπάγονται στην  Ανατολική  Αττική, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Ελληνικού Στρατού, του Λιμενικού Σώματος, υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Αττικής καθώς και εθελοντικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στην  Ανατολική  Αττική.


Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος, αφού ενημέρωσε για τις προτάσεις της Κ.Ε.Δ.Ε. προς το Υπουργείο Εσωτερικών, ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκομένους για την άριστη συνεργασία και ευχήθηκε να έχουμε μια καλή χειμερινή περίοδο με το όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.