Εύσημα του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στον Πρόεδρο της ΚΟΔΕΠ Γιάννη Βοϊδονικόλα

Σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο κατά την περίοδο της πανδημίας από την ΚΟΔΕΠ

 Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άστεγους του Λιμανιού η τελευταία δράση

Το σημαντικό και πολυποίκιλο έργο της ΚΟΔΕΠ εξήρε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος τη χαρακτήρισε «ναυαρχίδα του Δήμου Πειραιά στο 10μηνο της υγειονομικής κρίσης».

Και μόνο τυχαίος δεν είναι αυτός ο χαρακτηρισμός, καθώς όντως αν δει κανείς με προσοχή το έργο που έχει υλοποιηθεί από την ΚΟΔΕΠ κατά τους μήνες της πανδημίας, δε θα μπορέσει παρά να νιώσει θαυμασμό για τους ανθρώπους που το έχουν φέρει εις πέρας, διοίκηση και εργαζόμενους.

Μπροστάρης σε αυτήν την προσπάθεια ο Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Γιάννης Βοϊδονικόλας, ο οποίος σεμνά και διακριτικά δείχνει το δρόμο στους συνεργάτες του, δουλεύοντας ο ίδιος καθημερινά, μη γνωρίζοντας τι θα πει ΣΚ ή αργία, όλη αυτήν την

Παραμονή Χριστουγέννων και η ΚΟ.Δ.Ε.Π. ξεκίνησε την διανομή των Χριστουγεννιάτικων γευμάτων τόσο σε άστεγους συμπολίτες μας, όσο και σε ευάλωτους μοναχικούς επωφελούμενους μας. Γεύματα που συνεχίζονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΔΕΠ

Πολύτιμη για μία ακόμα φορά η συνεισφορά των ειδικών επιστημόνων του προγράμματος Social Innovation Piraeus που με την εξειδικευμένη δουλειά του στο πεδίο βοηθάνε την ΚΟΔΕΠ να είναι ακόμα πιο αποτελεσματική, ενώ ένα ξεχωριστό ευχαριστώ αξίζει στην Ομάδα εθελοντών Alex που στηρίζει πάντα τις δράσεις της ΚΟΔΕΠ.

Διαβάστε τη συγκινητική ανάρτηση του Προέδρου της ΚΟΔΕΠ Γιάννη Βοϊδονικόλα :

«Κάτσε να φας, κάτσε να πιεις, κάτσε τον πόνο σου να πεις…».
Οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων είναι οικογενειακές μέρες. Μέρες ζεστασιάς, αγάπης και στοργής. Δυστυχώς όμως, όχι για όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται χωρίς σπίτι, χωρίς οικογένεια, χωρίς φίλους. Τους προσπερνάμε στους έρημους δρόμους, τους ξεχνάμε σε άδεια σπίτια. Όλοι αυτοί, εδώ στην ΚΟ.Δ.Ε.Π., είναι οι δικοί μας άνθρωποι, που μας εμπιστεύονται τις αγωνίες τους, τις ελπίδες τους και τις δυσκολίες τους. Που περιμένουν από εμάς να στηρίξουμε την αξιοπρέπειά τους.
Χθες, παραμονή Χριστουγέννων, μοιραστήκαμε μαζί τους κάτι περισσότερο από ένα ζεστό πιάτο φαγητό, μοιραστήκαμε όμορφες στιγμές που αξίζουν σε κάθε Πειραιώτη. Όπως το κάνουμε και σήμερα, όπως θα το κάνουμε και το βράδυ. Και όπως μας είπε η κυρία Μαρία, μία ηλικιωμένη μοναχική γιαγιά, «είστε η οικογένεια που ποτέ δεν είχα…».
Αλλά έτσι είμαστε εμείς εδώ στο Πειραιά. Μια μεγάλη αγκαλιά. Μία πόλη νικητής.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.