Αρνητικά ήταν τα 448 drive through rapid tests που πραγματοποιήθηκαν συνολικά από τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020.

Τα tests ήταν δωρεάν για τους κατοίκους της πόλης μας και διενεργήθηκαν από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στο ανοιχτό χώρο στάθμευσης δίπλα στο Δημαρχείο, που είχε χωροθετηθεί με τέτοιο τρόπο από τους υπαλλήλους του Δήμου, ώστε να επιτευχθεί η ταχύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Εξασφαλίσαμε τη διενέργεια rapid tests, δωρεάν για τους κατοίκους της Λυκόβρυσης και της Πεύκης σε έναν εύκολα προσβάσιμο χώρο και σε μια βολική ημέρα για τους περισσότερους στον Δήμο μας, όπου με τάξη και οργάνωση διενεργήθηκαν τα τεστ. Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ για την ανταπόκριση στο αίτημά μας καθώς και τους εργαζόμενους του Δήμου μας, που από το πρωί διευκόλυναν με κάθε τρόπο για την εύρυθμη και ομαλή διαδικασία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες συμπολίτες μας, που προσήλθαν με υποδειγματικό τρόπο τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα και ανταποκρίθηκαν μαζικά στην πρόσκληση του Δήμου μας για τη διενέργεια των rapid test».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.