Λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη πως ο Μπέντζαμιν Μεντί διοργάνωσε πάρτι στο σπίτι του για το εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να βαρύνει τον 26χρονο αριστερό μπακ της Μάντσεστερ Σίτι.


Σύμφωνα με όσα ανέφερε η βρετανική εφημερίδα «Sun», ο Μεντί προσκάλεσε πλήθος φίλων του, καθώς και καυτά μοντέλα στην οικία του στο Τσέσαϊρ, κάτι που μαθεύτηκε από την διοίκηση του συλλόγου, ο οποίος και θα του επιβάλει πρόστιμο, αφού δεν τήρησε το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό.

Αυτή ωστόσο δεν ήταν η μοναδική παραβίαση των επιβεβλημένων κανόνων, καθώς το περασμένο καλοκαίρι μετέφερε αεροπορικώς μια γοητευτική νεαρή Ιταλίδα από την Αθήνα στο πολυτελές σπίτι του αξίας 5 εκατομμυρίων £ στο Τσεσάιρ.
cladiaaa
mendy

Υπενθυμίζεται πως στις 6 Ιουνίου και για 14 ημέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο είχε επιβληθεί αυστηρή καραντίνα, την οποία όπως φαίνεται κάποιοι... δεν τήρησαν.

Μάλιστα με βάση ρεπορτάζ από το Νησί η εντυπωσιακή 22χρονη Κλαούντια Μαρίνο είχε εκφράσει τα παράπονα της σχετικά με τις απαγορεύσεις στον νεαρό αμυντικό, ο οποίος την διαβεβαίωσε πως θα μπορούσε να παραμείνει στην έπαυλη του στην Αγγλία χωρίς να τους ελέγξει κανείς!

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε με δικά της λόγια: «Δεν είμαι αφελής και ξέρω πώς λειτουργούν οι ποδοσφαιριστές, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν μια εμπειρία. Ήπιαμε ποτά και γελάσαμε. Επίσης ήταν μόνος χωρίς σχέση και έτσι δεν πλήγωσα κανέναν».
mendyyy

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.