Για τα όσα αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα γύρω από ανάρμοστες συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε ο Νίκος Ψαρράς.

O γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σεζόν που συνεργάστηκε θεατρικά με την καλή του φίλη σήμερα, Ζέτα Δούκα, και τον Γιώργο Κιμούλη.

«Εγώ είμαι εμπλεκόμενος σε πολλά πράγματα. Κατ’ αρχάς στην πρώτη καταγγελία που έγινε από τη Ζέτα Δούκα είμαι αυτόπτης μάρτυρας. Ο λόγος που δεν μίλησα και δεν μπορώ και τώρα να μιλήσω είναι επειδή μπορεί να υπάρχει μια δίκη. Οφείλω σε αυτή τη δίκη να είμαι αληθινός, να πω την αλήθεια», είπε αρχικά ο Νίκος Ψαρράς.

Και συνέχισε: «Θα πρέπει, αν γίνει, να πω την αλήθεια, για αυτό και τώρα δεν μπορώ να πω τίποτα και πρέπει να είμαι φειδωλός. Ό,τι ακριβώς συνέβη όλη εκείνη τη χρονιά που βιώσαμε. Το θέμα είναι πως είτε είναι σωματική βία, είτε σε απειλούν, θα πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το πράγμα».

«Ήμουν παρών και στη στιγμή που περιέγραψε η Ζέτα Δούκα. Αντέδρασα σε ό,τι κι αν συνέβη, θα μου επιτρέψετε όμως να μην πω πολλές λεπτομέρειες. Αντέδρασα όπως θα αντιδρούσα και αυτή τη στιγμή αν έβλεπα εσένα (σ.σ.: προς τον Κώστα Τσουρό) και τη Ναταλία να μαλώνετε. Το ίδιο θα έκανα και εδώ αν ήμασταν στον αέρα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά εκείνη που διανύαμε ούτως ή άλλως τότε», είπε επίσης ο ηθοποιός.


«Από τη μια στεναχωριέμαι, αλλά από την άλλη χαίρομαι γιατί μετά σε αυτή την μεγάλη παύση που έχουμε από το θέατρο, όταν θα ξανανοίξουν τα θέατρα, θα πάμε σε ένα καλύτερο χώρο. Το πιστεύω αυτό», ανέφερε, επίσης, ο Νίκος Ψαρράς


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.