Αιχμές για την προσπάθεια της Ρένας Δούρου να επιδείξει κατόπιν εορτής ευαισθησία για την περιφέρεια της Β΄ Πειραιά η οποία περισσότερο από άλλες έχει πληγεί στην τετραετία διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην συγκεκριμένη περιοχή Δημήτρης Μαρκόπουλος. 


Μετά από δεύτερη συνεχόμενη επίσκεψη της τέως περιφερειάρχη Αττικής στην Β΄ Πειραιά στο νοσοκομείο Γενικό Κρατικό στη Νίκαια (είχε προηγηθεί μια στο Κερατσίνι) ο Δημήτρης Μαρκόπουλος σήκωσε το γάντι και αντεπιτέθηκε. Σε σημείωμα του στα social media τόνισε: 


«ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ "ΣΤΡΑΒΕΣ" ΣΤΗ Β ΠΕΙΡΑΙΑ 


ΟΚ. Το καταλάβαμε. Η Ρένα Δούρου ψάχνει εναγωνίως εκλογική περιφέρεια - μιας και είναι στην απ' έξω κι αυτό δύσκολα το αντέχει. Γι' αυτό έρχεται και ξαναέρχεται στη Β΄ Πειραιά "δοκιμάζοντας δυνάμεις". Μετά την επίσκεψη της προ δύο εβδομάδων στο Κέντρο Υγείας Κερατσινίου (του οποίου η κατασκευή είχε καθυστερήσει στις ημέρες της ως περιφερειάρχη κι επιτέλους αποπερατώνεται από τη νυν διοίκηση Πατούλη χάρη στις εξαιρετικές προσπάθειες και της πειραϊκής αντιπεριφέρειας με τη Σταυρούλα Αντωνάκου) πήγε και στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας προφανώς για να μας θυμίσει την μεγάλη της ...ευαισθησία. Την υπεύθυνη για τις στραβές που έτυχαν στη βάρδια της στη Μάνδρα και στο Μάτι την περιμένω στις επόμενες εκλογές (αν τελικά το αποφασίσει) με μεγάλη λαχτάρα. Η Β Πειραιά δεν αποτελείται κυρία Δούρου από ιθαγενείς που όταν τους δίνεις χάντρες σε ψηφίζουν. Έχει πολίτες με αξιοπρέπεια, άποψη και πάνω από όλα: ΜΕ ΜΝΗΜΗ! 


ΥΓ: Κυρία Δούρου σας παρακαλώ να μου στείλετε τη διεύθυνση του γραφείου σας. Έχω δώρο για εσάς ένα πολύ καλό GPS για τους δρόμους των γειτονιών στις πόλεις μας. Δεν έχω την απαίτηση ενώ στη Β Πειραιά ούτε ζήσατε ποτέ, ούτε πατήσατε ως περιφερειάρχης να γνωρίζετε τα μέρη». 


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.