Αναβάλλεται λόγω επικείμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών η διεξαγωγή δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) για πεζούς στην Πλατεία Βάρκιζας η οποία είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.

Κατά συνέπεια, θα πραγματοποιηθούν τα τεστ θα διεξαχθούν, χωρίς ραντεβού, από κινητά συνεργεία του ΕΟΔΥ την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 14:00 σε μόνο στο ελεύθερο πάρκινγκ μπροστά στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) όπου η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με τη διαδικασία drive through και μπορούν να προσέλθουν εξεταζόμενοι μόνο με τροχήλατο μέσο, (αυτοκίνητο, δίκυκλο, ποδήλατο ή πατίνι).

Η εξέταση αφορά σε άτομα άνω των δέκα ετών οι οποίοι πρέπει να έχουν μαζί τους: 

1) Ταυτότητα.

2) ΑΜΚΑ.

3) Κινητό τηλέφωνο για την αποστολή του αποτελέσματος.

Για τη νόμιμη μετακίνηση επιλέξτε την αποστολή μηνύματος τύπου 1 στο 13033.

Θυμίζουμε πως στο αυτοκίνητο επιτρέπεται να επιβαίνουν μέχρι 2 άτομα και σε περίπτωση μελών της ίδιας οικογένειας έως 3. 

Η διαδικασία της δειγματοληψίας διαρκεί 2 λεπτά και οι εξεταζόμενοι θα ενημερωθούν αυθημερόν με sms σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος ή τηλεφωνικά σε περίπτωση θετικού.

Η διαδικασία της εξέτασης πεζών και πιθανών νέα εξέταση με τη μέθοδο drive through θα προγραμματιστεί για μεταγενέστερη ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί εγκαίρως.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.