Είναι πλέον οριστικό! Αναβλήθηκε το ματς της ΑΕΚ με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει σήμερα στις 17:15.


Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν από χθες έστρωσαν για τα καλά το χιόνι στο γήπεδο και ήταν αδύνατο να έρθει σε κατάσταση για αγώνα σήμερα. Ετσι, οι διαιτητές και η Λίγκα πήραν την απόφαση για την αναβολή της αναμέτρησης.
Προ ολίγου οι διαιτητές επιθεώρησαν το γήπεδο, συμφώνησαν πως δεν μπορεί να γίνει αναμέτρηση και στα αποδυτήρια σφράγισαν το φύλλο αγώνος για την αναβολή της αναμέτρησης. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει αύριο την ίδια ώρα.
Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ
Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριάδης κατέθεσε ενώπιον διαιτητή και παρατηρητή του αγώνα τη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία ήταν η εξής: «Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε και θέλουμε να παίξουμε. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εγγυήθηκε ότι αύριο το γήπεδο θα είναι έτοιμο αλλά πριν κλείσει το φύλλο αγώνα θέλουμε να κατατεθεί η θέση μας «για το τι έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ από χθες το βράδυ με γνωστά τα καιρικά φαινόμενα και σήμερα το πρωί προκειμένου να γίνει το ματς κανονικά και πως αυτό που δεν έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ προκειμένου να καθαριστεί σήμερα το γήπεδο για να γίνει κανονικά ο αγώνας είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αύριο προκειμένου να γίνει κανονικά», ενώ πρόσθεσε: «Το πρωί ο υπεύθυνος συντηρητής του γηπέδου έλεγε ότι το γήπεδο είναι δύσκολο να ετοιμαστεί και για σήμερα και για αύριο, αλλά τελικά το απόγευμα η θέση είναι ότι αύριο όλα θα είναι έτοιμα».

Από την άλλη, ο εκπρόσωπος της Λάρισας κ. Χριστακόπουλος απάντησε ότι «με βάση τις καιρικές συνθήκες και τα όσα έχει εγγυηθεί τελικά ο υπεύθυνος του χλοοτάπητα, το γήπεδο για αύριο είναι πολύ πιθανό και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο». Τέλος, ο Δημητριάδης δήλωσε πως «εμείς αυτό που θέλουμε είναι έστω και αύριο να παίξουμε». Ο κ. Χριστακοπουλος δήλωσε παράλληλα ότι το χιόνι ήδη έχει αρχίσει να λιώνει και ότι πλέον έχουν την εγγύηση ότι αύριο θα είναι σε θέση να γίνει το ματς.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.