Μέσα σε συνθήκες πανδημίας και έκτακτης ανάγκης στο Δήμο Διονύσου, υπάρχουν δυστυχώς κι εκείνοι οι οποίοι επιλέγουν να γκρεμίσουν και να βανδαλίσουν δημοτικές υποδομές, οι οποίες έχουν χτιστεί με πολύ κόπο και χρήματα όλων των δημοτών.

Οι σοβαρές ζημιές που έγιναν στο Δημοτικό Γήπεδο της Σταμάτας τις προηγούμενες ημέρες -σε συνέχεια δυστυχώς βανδαλισμών και σε άλλα Γήπεδα του Δήμου μας- είναι κυριολεκτικά πέρα και έξω από κάθε λογική προκαλώντας αποτροπιασμό αλλά και απογοήτευση...



Η Δημοτική Αρχή θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την εξιχνίαση της αδιανόητης αυτής πράξης και της απόδοσης ευθυνών σε όσους εμπλέκονται. Επίσης θα διερευνήσει τη λήψη τυχόν πρόσθετων μέτρων, σε σχέση με την προσπάθεια αποτροπής αντίστοιχων κρουσμάτων στο μέλλον.

Όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε για να παραμείνουν οι αθλητικές και άλλες υποδομές του Δήμου μας σε ικανοποιητικό επίπεδο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τις χαρούμε μετά την καραντίνα. Ας μην αφήσουμε τους λίγους να στερήσουν από τους πολλούς τη χαρά της άθλησης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.