Ο ίδιος ο αργεντινός σταρ δεν πρόκειται να κάνει γνωστή την απόφαση για το μέλλον του πριν από το τέλος της φετινής σεζόν, ωστόσο όπως όλα δείχνουν μετά την εκλογή του Λαπόρτα έχουν αναπτερωθεί οι ελπίδες ότι τελικά ο Μέσι δε θα φύγει από τη Βαρκελώνη.

Ο Μέσι αναμένεται να συζητήσει με τον Λαπόρτα, ο οποίος δεν έχει αναλάβει ακόμα επίσημα, και στόχος του δεύτερου είναι να δείξει στον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο ότι από την επόμενη χρονιά θα υπάρχει ένα πρότζεκτ, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη.

Ο νέος πρόεδρος θέλει να δείξει στον Αργεντινό ότι γίνονται σημαντικές προσπάθειες για την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας, ώστε να αποκτηθούν σπουδαίοι παίκτες που θα τον πλαισιώσουν.

Τέλος, στη μεταγραφική λίστα του Λαπόρτα υπάρχει ήδη το όνομα του Σέρχιο Αγουέρο, καλού φίλου του Μέσι, ενώ δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς ο αργεντινός επιθετικός μένει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.