Με στόχο να αναδείξει την αναγκαιότητα αναβάθμισης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, αλλά και με αφορμή την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης για την προδημοσίευση του μέτρου που αφορά στους νέους αγρότες που ανακοίνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, η ΟΝΝΕΔ εγκαινίασε την νέα της καμπάνια με τίτλο «Παράγουμε το μέλλον».

Η αρχή έγινε με τη ζωντανή συζήτηση με νέους από όλη την Ελλάδα, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού.

Σκοπός μας είναι η διαμόρφωση μιας συνολικής πρότασης ανάπτυξης για τον κλάδο, που θα δημιουργήσει προοπτικές εξέλιξης των νέων ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, αλλά και θα αναβαθμίσει την οικονομία της χώρας.

Καλούμε όλους τους νέους ανθρώπους που θέλουν συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια να μας καταθέσουν τις απόψεις, τις σκέψεις, τις ιδέες και τους προβληματισμούς τους ώστε μαζί να διαμορφώσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση που θα δημιουργήσει περισσότερες προοπτικές τόσο για την εξέλιξή τους, όσο και για την αναβάθμιση της οικονομίας της χώρας μας.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Για εμάς, είναι προτεραιότητα το να ακούμε τις απόψεις και τους προβληματισμούς των νέων όλης της χώρας από κάθε έκφανση της παραγωγικής διαδικασίας και να μετατρέπουμε τα αιτήματά τους σε προτάσεις οι οποίες σταδιακά υλοποιούνται. Για έναν κλάδο που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας μας και θα διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στο νέο οικονομικό μοντέλο της αναγεννημένης Ελλάδας, δε θα μπορούσαμε να μην απευθυνθούμε και πάλι στους νέους ανθρώπους, δίνοντάς τους βήμα ώστε μαζί να κάνουμε τις δικές τους ιδέες νόμους του κράτους».

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε μια ανοιχτή πλατφόρμα διαβούλευσης, στην οποία κάθε νέος άνθρωπος, είτε πρόκειται για μέλος της ΟΝΝΕΔ είτε όχι, μπορεί να συμμετάσχει και να πάρει μέρος στην κοινή μας προσπάθεια να προσδώσουμε στον πρωτογενή τομέα παραγωγής το ρόλο που του αξίζει.

Τις προτάσεις σας μπορείτε να καταθέσετε στο σύνδεσμο:

https://www.onned.gr/paragoume/

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.