«Κύριοι, δεν προχωράει καμία συνεννόηση. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι υπάρχει ένα πολύ σκληρό μέτωπο που δεν σπάει με τίποτε και θα εκφραστεί ενιαία στις εκλογές αποκλείοντας κάθε άλλη παρουσία»

«Μην ασχολείσαι με αυτά, έχουμε συνεννοηθεί και συμφωνήσει, όλα θα πάνε κατ΄ευχήν»

«Είστε σίγουροι ότι έχετε συνεννοηθεί και συμφωνήσει; Εγώ άλλα ακούω και μαθαίνω».

«Λάθος πληροφορίες έχεις, όλα είναι συμφωνημένα και σίγουρα. Βγες μπροστά και βάλε κι και άλλους συμπαίκτες σου στο παιχνίδι, έχουμε εξασφαλίσει την εκλογή τους».

Οι διάλογοι είναι σχεδόν ακριβείς, διαμείφθηκαν μεταξύ του Θόδωρου Ζαγοράκη και υψηλότατων κυβερνητικών στελεχών, αφορούσαν στο παρασκήνιο των δήθεν συμφωνιών για την ΕΠΟ κοινής αποδοχής και καλό είναι να μην επιχειρηθεί να διαψευστούν.

Τι ήταν συμφωνημένο φάνηκε στο αποτέλεσμα, που δεν αλλάζει για κανένα λόγο πλέον, ούτε με την διαρρεόμενη παραίτηση Ζαγοράκη, που κανένα λόγο δεν έχει να την υποβάλλει, το αντίθετο,

Είκοσι τέσσερις ώρες μετά την κυβερνητική πανωλεθρία στις εκλογές της ΕΠΟ αρχίζουν και ξεδιαλύνονται κάποιες βασικές απορίες για το πώς οργανώθηκε και σχεδιάστηκε η εξέλιξη αυτή, τι μεσολάβησε και τινάχτηκαν στον αέρα δήθεν συμφωνίες της κακιάς ώρας και πως η κυβέρνηση υπνωτίστηκε σε δήθεν συνομιλίες και επαφές και κατέληξε να μετράει ποδοσφαιρικά πτώματα και υπουργικές καταστροφές.

Ο Ζαγοράκης εμφανίζεται ενώπιον της κυβέρνησης ως απολύτως αμέτοχος και δικαιωμένος για ότι έγινε με την έννοια ότι είχε προειδοποιήσει τι πρόκειται να συμβεί και εισέπραττε παχυλές διαβεβαιώσεις χωρίς κανένα αντίκρισμα.

Είναι, πλέον καθαρό ότι γύρω από την υποψηφιότητα Ζαγοράκη και το παραμύθι για μια ΕΠΟ κοινής αποδοχής παίχθηκε ένα παιχνίδι συνειδητής παραπλάνησης της κυβέρνησης (και του Μεγάρου Μαξίμου) με την αμέριστη συμβολή του Λευτέρη Αυγενάκη, που ανέλαβε να διαχειριστεί το πακέτο και να παραδώσει «στο όλον ποδόσφαιρο» μια ΕΠΟ νέας εσοδείας.

Ένα παιχνίδι γνωστό μια ολόκληρη ζωή στους συνομιλητές του Υφυπουργού Αθλητισμού, από αυτό ζουν και «μεγαλουργούν» και στα τσιμέντα και απολύτως άγνωστο στον ίδιο, που νόμιζε ότι πάει να μιλήσει με τα αφεντικά της «εξυγίανσης» λες και είχε απέναντι του τίποτε κομματικά μέλη σε κανένα «εξαφανισμένο» από τον χάρτη χωριό στον Μυλοπόταμο.

Είχε εναλλακτικές η κυβέρνηση; Βεβαίως και είχε, νόμιμες δικαστικά και ισχυρές. Δεν τις αναζήτησε ποτέ, δεν έψαξε να τις ανακαλύψει, έμεινε στις δήθεν συμφωνίες με αποτέλεσμα να υποστεί μια πανωλεθρία, η ίδια και όχι οι διεθνείς του 2004 που δεν έφταιγαν σε τίποτε, και τώρα να μην ξέρει από πού να ξεφύγει.

Είναι τόσο μεγάλο και ισχυρό το βέρτιγκο του Αυγενάκη που βγήκε και έδωσε συγχαρητήρια στη διοίκηση της ΕΠΟ, όταν η διοίκηση αυτή ήταν ότι ακριβώς «πολεμούσε», υποτίθεται, να αποφύγει όλο το προηγούμενο διάστημα. Για τέτοιο χάος στο μυαλό του μιλάμε.

Ακόμη και την επιβεβαιωμένη διέξοδο του Grexit που της προσέφερε ο Ολυμπιακός, σε βάρος των δικών του αγωνιστικών και οικονομικών συμφερόντων, η κυβέρνηση την αγνόησε πεισμένη, προφανώς, από τις διαβεβαιώσεις που λάμβανε από τους συνομιλητές της «μην ακούς τι λένε και μη διαβάζεις τι γράφουν, ό.τι είπαμε ισχύει».

Τι γίνεται από εδώ και πέρα; Το γνωστό «σύστημα» των καφετζήδων, των άεργων και των συνταξιούχων και εκείνοι που τους ελέγχουν απόλυτα θα επιχειρήσει, αυτή τη φορά, την Τετάρτη 01.04.2021, να αποκλείσει τον Ολυμπιακό από την ψηφοφορία στη Super League 1 και να μην επιτρέψει να εκλεγεί ο εκπρόσωπος των ερυθρολεύκων την «τριάδα» της Λίγκας, η οποία θα μετέχει στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Για το λόγο αυτό ζητήθηκε από την ΕΠΟ και ορίστηκε αμέσως από τη Λίγκα Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού πριν από τη συγκρότηση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ σε σώμα ( θα γίνει την Παρασκευή 03.04.2021). Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση Γραμμένου στις 18 Αυγούστου 2017 συγκροτήθηκε την ίδια μέρα της εκλογής σε σώμα και η Super League εξέλεξε την περίοδο εκείνη τους εκπροσώπους της είκοσι μέρες αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2017, χωρίς να έχει προκύψει το παραμικρό πρόβλημα.

Τότε κανένας δεν ανέμενε να εκλεγεί ο κ. Αγραφιώτης εκπρόσωπος στην ΕΠΟ, τώρα έχει ξεκινήσει ήδη το γαϊτανάκι με διάφορες προειδοποιήσεις περί του τι σκέφτεται να κάνει ο ίδιος ο κ. Αγραφιώτης ή ο Ολυμπιακός, με στόχο να μην είναι καν υποψήφιος.

Οι εκλογές στη Λίγκα θα επιβεβαιώσουν απολύτως τη σταθερή και μόνιμη επιδίωξη της «εξυγίανσης» να βγάλει τον Ολυμπιακό έξω από κάθε κέντρο λήψης αποφάσεων ( από τη Λίγκα δεν μπορεί επειδή είναι μέλος). Για το λόγο αυτό μην περιμένετε να υλοποιηθεί ποτέ η πρόβλεψη της Ολιστικής Μελέτης για τη νέα σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και τις αρμοδιότητες που αυτή απαιτείται να έχει. Ό,τι έχει μέσα Ολυμπιακό είναι καταδικασμένο σε απομόνωση και πάγωμα.

Το επόμενο βήμα είναι η σύνθεση της νέας Super League 1μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Τα καθημερινά διαιτητικά εγκλήματα μερικών καμικάζι που εξελίσσονται σε όλη τη χώρα ένα στόχο έχουν. Να προβιβαστούν στη μεγάλη κατηγορία οι κατάλληλες ομάδες, αυτές που θα στέκονται προσοχή στα συνεργεία και να υποβιβαστούν εκείνες (π.χ. Λάρισα) που δεν στέργουν να κάνουν τα χατίρια του συνεργείου.

Οι αριθμοί και οι ομάδες στην επόμενη Λίγκα θα πρέπει να είναι τέτοιοι που θα κάνουν ακόμη πιο δύσκολη στο γήπεδο τη ζωή του Ολυμπιακού, θα τον διατηρούν απομονωμένο στη γωνία και με τη μέθοδο της συλλογικής απόφασης θα ψάχνουν να τον καταστρέψουν. Στην προοπτική αυτή ο Ιωνικός και η Ξάνθη είναι οι προτιμώμενες ομάδες, η Λάρισα με τον Απόλλωνα ή και τον ΟΦΗ ( τα Γιάννινα γλιτώνουν επειδή έχουν πολύ καλή ομάδα) αυτές που «πρέπει» να υποβιβαστούν.

Σε όλο αυτό το σκηνικό αναζητείται ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι δυνατότητες που έχει να καταστρέψει τους ολοφάνερους σχεδιασμούς του «συστήματος» για να μην χρεωθεί «με το καλημέρα» τον τέλειο Αρμαγεδώνα!!!

πηγή: in.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.