Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: 


Ο κ. Ψυχάλης συνεχίζει  δυστυχώς  με τη συνήθη παιδαριώδη και υποκριτική συμπεριφορά του να υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης. 

Μετά από αρκετές ημέρες κρυφτού και σιωπής έκανε την εμφάνιση του και δήλωσε την παρουσία του έτσι ώστε «δήθεν» να δώσει μια τάχα «πειστική» απάντηση (σε ποιους άραγε ;;;). Είναι φανερό ότι δεν πείθει κανέναν.

Για αυτό πληροφορούμε τον κ Ψυχάλη, ότι δεν θα του κάνουμε τη χάρη να «παίξουμε» αυτό το παιχνίδι των επικοινωνιακών του εντυπώσεων,  που ως  εφεύρημα επινόησε για να καλύψει απροκάλυπτα τις υπερφίαλες επιδιώξεις του και τις επιλεκτικές αποσπάσεις του ως στενός συνεργάτης στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Ιθαγένειας του Υπουργείου Εσωτερικών.

Επίσης, να τον ενημερώσουμε για τι προφανώς δεν συμμετέχει τα τελευταία χρόνια στα κοινά του Δήμου μας, ότι η πορεία και η ιστορία του επικεφαλής της παράταξής μας και Δημάρχου μας Τάσου Μαυρίδη είναι γνωστή στη τοπική κοινωνία. Έχει τύχει αναγνώρισης και εμπιστοσύνης από τους συμπολίτες μας ήδη από το 1994 στα δημοτικά δρώμενα, ενώ το βιογραφικό του είναι δημόσια αναρτημένο και γνωστό σε όλους. Και σίγουρα δεν αποτελεί αντικείμενο πλειοδοσίας, σε αυτοσχέδιες επικοινωνιακές παραστάσεις. 

Η διαφύλαξη του κύρους του θεσμού του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης δεν επιτρέπει τη συμμετοχή σε διάλογο με τον κύριο Ψυχάλη, ούτε στην προνομιακή μεταχείριση σε σχέση με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις, που απαιτεί. Τον αφήνουμε στον δικό του κόσμο.

Επί της ουσίας είναι προφανές, δυστυχώς, ότι αδυνατεί να δώσει πειστικές απαντήσεις για τον λόγο και τον τρόπο απόσπασής του στο ιδιαίτερο γραφείο, ως στενός συνεργάτης δηλαδή του Γενικού Γραμματέα Ιθαγένειας, αφού όπως λέει δεν έχει καμιά διαφορά με την προηγούμενη θέση του. Αν πρόκειται για μια απλή διαδικασία απόσπασης από υπουργείο σε υπουργείο, καλό θα ήταν να αποκαλύψει τον τρόπο, ώστε και άλλοι εξίσου άξιοι δημόσιοι λειτουργοί, που επιθυμούν να προσφέρουν να τύχουν ανάλογης ίσης μεταχείρισης και αντιμετώπισης.

Κατανοούμε την αγωνία και τον εκνευρισμό του κ. Ψυχάλη, που σε 932 λέξεις ανακοίνωσης, μιλά για άλλους κόσμους που ξεψυχούν, αλλά δεν δίνει καμία απάντηση στα εύλογα ερωτήματα που τίθενται από τους συμπολίτες μας. Και όπως φαίνεται πετάει την μπάλα στην εξέδρα για να μην τις δώσει ποτέ απαντήσεις. Ένα επιπλέον ερώτημα που γεννιέται είναι το εξής: όλοι μας τη Δευτέρα το πρωί έχουμε να πάμε στις υποχρεώσεις μας και τις δουλειές μας, ο κ. Ψυχάλης, δεν έχει άλλη δουλειά από τα να διοργανώνει συνεντεύξεις να μετράει το μήκος του βιογραφικού του και να συγκρίνει ένσημα; Δεν πρέπει να προσέλθει στην εργασία του;  Εκτός αν στο μεσοδιάστημα πήρε νέα απόσπαση στο Υπουργείο Εργασίας.
Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.