Σε 892 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού που διαπιστώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Αττική, με τα περιστατικά να είναι αυξημένα για μία ακόμη ημέρα σε Κρήτη και Μύκονο. Τριψήφιος αριθμός μολύνσεων και στη Θεσσαλονίκη.


Παγιώνεται την τελευταία εβδομάδα ο αυξημένος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού σε όλη τη χώρα, χωρίς αυτό να έχει ευτυχώς επίπτωση στον αριθμό των νοσηλειών και των διασωληνωμένων.


Σε σύνολο 2.065 κρουσμάτων πανελλαδικά, 892 εντοπίζονται στην Αττική.


Τον υψηλότερο αριθμό περιστατικών καταγράφει το κέντρο της Αθήνας με 221 κρούσματα και ακολουθούν τα νότια προάστια με 177 και ο δυτικός τομέας με 126.


Την Κυριακή, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 639 κρούσματα στην περιφέρεια της Αττικής.


Τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη

Το τελευταίο 24ωρο, η Θεσσαλονίκη καταγράφει 126 νέα κρούσματα κορωνοϊού.


Την ίδια ώρα, η Κρήτη φαίνεται πως παρουσιάζει έντονη έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού, με 114 περιστατικά μόνο στο Ηράκλειο, 84 στο Ρέθυμνο και 42 στην περιφέρεια Χανίων. Στο νησί, 12 μολύνσεις καταγράφει επίσης και η περιφέρεια Λασιθίου.


Παράλληλα, σημαντικός είναι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στη Μύκονο, με 42 μολύνσεις. Έξι περιστατικά καταγράφονται στη Νάξο, 2 στη Μήλο και 12 στην Πάρο.


Η γεωγραφική κατανομή κρουσμάτων κορωνοϊού

Από το σύνολο των 2.065 νέων κρουσμάτων του νέου ιού στη χώρα, 20 είναι εισαγόμενα, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.