Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών βλέπουν οι αστυνομικοί - Οι δύο φερόμενοι ως δράστες εκτιμάται ότι είναι αδέρφια Ρομά

Προειδοποιητικό μήνυμα, που έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ δύο αντίπαλων συμμοριών στην ευρύτερη περιοχή του Κορωπίου, εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση κατά σεσημασμένου άνδρα έξω από το ΚΕΠ της περιοχής.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δύο άτομα πιθανότατα Ρομά, αδέρφια και μέλη της μίας συμμορίας έστησαν καρτέρι για να στείλουν αιματηρό μήνυμα στον αντίπαλό τους. Έτσι, λίγο πριν τις 11 το πρωί μπροστά στα μάτια διερχόμενων, αλλά και της γυναίκας, σταμάτησαν με δύο αυτοκίνητα και επιτήθηκαν και χτύπησαν τον συγκεκριμένο άνδρα, ενώ στη συνέχεια τον πυροβόλησαν και μία φορά στο πόδι.


Ο τρόπος δράσης δείχνει, λένε οι αστυνομικοί, ότι οι δράστες δεν ήθελαν να σκοτώσουν, αλλά να προειδοποιήσουν το θύμα τους. Μέχρι στιγμής, τα στοιχεία «δείχνουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ωστόσο είναι άγνωστο εάν αφορά σε εμπόριο ναρκωτικών ή σε κάποια άλλη έκνομη δραστηριότητα που είχαν αναπτύξει συμμορίες της περιοχής.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.