Συγκινητική ήταν, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική δράση «Όλη η Αττική, μία Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για τα παιδιά» που πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Διονύσου σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε», το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, στο κεντρικό Δημαρχείο Διονύσου.

Μικροί και μεγάλοι, φορείς και εταιρίες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου προσφέροντας εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα δώρα, παιχνίδια και παιδικά βιβλία.

Στη δράση εκτός από τα στελέχη και τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Διονύσου συμμετείχαν εθελοντικά οι κ.Γιάννα Μασώνου-Κομπότη και Ιωάννα Κωτσοπούλου.

Όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα που συλλέχθηκαν θα διανεμηθούν σε παιδιά ευπαθών ομάδων του Δήμου μέσω των Κοινωνικών Δομών μας προκειμένου να χαρίσουν χαμόγελα τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος συμμετείχε στη δράση μαζί με στελέχη της δημοτικής αρχής εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την επιτυχία της εκδήλωσης και απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους δημότες, συλλόγους και εταιρίες που με την προσφορά τους στα παιδιά απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά τους.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.