Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, η ανταπόκριση των πολιτών στη δράση του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, του ΣΚΑΙ και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» υπήρξε συγκινητική για τη συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά του Δήμου, ενόψει των εορτών.  Από το πρωί του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου 2021, στο Δημαρχείο προσήλθαν δεκάδες πολίτες προσφέροντας παιχνίδια, βιβλία και άλλα δώρα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης.  

Στη δράση συμμετείχε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης, που δήλωσε σχετικά: «Συγκινητική η προσέλευση των συμπολιτών μας στη Δράση ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ σε συνεργασία με το Δήμο μας και την Κοινωνική μας Υπηρεσία, που από το Σάββατο το πρωί υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι προσέφεραν  δώρα και παιχνίδια σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τους ευχαριστούμε θερμά όλους για την συνεισφορά τους και την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στις κοινωνικά και οικονομικά ευπαθείς ομάδες  του Δήμου μας! Χρόνια πολλά σε όλους Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και Καλά Χριστούγεννα!»

Τη διανομή των δώρων που συγκεντρώθηκαν στα παιδιά αναλαμβάνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου με βάση κοινωνικά κριτήρια. 



Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.