Σε μια μεγάλη ανάπλαση πρασίνου προχώρησε ο Δήμος Πειραιά, προκειμένου να υπάρξει περισσότερο πράσινο και να είναι καθαροί και περιποιημένοι οι δημόσιοι χώροι της πόλης μας.

Στον περιβάλλοντα χώρο έξω από τα σχολικά συγκροτήματα επί της οδού Τζαβέλλα, πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη δενδροφύτευση, σε μια ακόμη παρέμβαση της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και  Πρασίνου. 

Μάλιστα, ο  Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη, βρέθηκαν στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες ανάπλασης.

 

Αμέσως μετά, ο  κ. Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Στόχος μας με τις αναπλάσεις πρασίνου είναι να γίνουν οι κοινόχρηστοι χώροι της πόλης μας πιο ελκυστικοί, προσβάσιμοι, λειτουργικοί και αισθητικά καλύτεροι. Ο Δήμος Πειραιά καλύπτει μια πολύ μεγάλη έκταση και οι ανάγκες φροντίδας του πρασίνου είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Η δενδροφύτευση έξω από το σχολεία της Τζαβέλλα, τα οποία  βρίσκονται  σε μια κεντρική αρτηρία εξόδου από τον Πειραιά είναι σημαντική, καθώς ο περιβάλλων χώρος άλλαξε και η διαφορά είναι ήδη εμφανής. Η πόλη έχει ανάγκη από τέτοιες δράσεις, τις οποίες επιθυμούν και οι δημότες. Πάντα θα υπάρχει δουλειά να γίνει και γι΄ αυτό  παρεμβαίνουμε καθημερινά σε όσα περισσότερα σημεία της πόλης μπορούμε. Κύριο μέλημά μας είναι να φροντίζουμε τόσο για τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων πρασίνου όσο και για την καλαισθησία τους».

 

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη, σε δήλωσή της, επεσήμανε :

«Στα σχολικά συγκροτήματα επί της οδού Τζαβέλλα,  πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη ανάπλαση του χώρου από τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Περιβάλλοντος και Πρασίνου. Ξεριζώθηκαν παλιοί κορμοί και τοποθετήθηκαν νέα δέντρα. Συνεχίζουμε  τον  καλλωπισμό του Πειραιά και κύριος σκοπός του Δημάρχου μας Γιάννη Μώραλη, εμένα ως Αντιδημάρχου και της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου  είναι να κάνουμε τον Πειραιά μας καλύτερο».

 

Video με δηλώσεις: https://bit.ly/3rBuU4G


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.