Ο ΣΠΑΠ σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Αττικής  και τον Δήμο Πεντέλης τοποθέτησαν αλάτι σε σακιά αλλά και χύμα καθώς και εκχιονιστικά μηχανήματα, στην πλατεία της Αγίας Τριάδας, στην Πεντέλη για την άμεση αντιμετώπιση της πιθανής επερχόμενης χιονόπτωσης.

 

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Σήμερα εδώ στην πλατεία της Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη ο ΣΠΑΠ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Πεντέλης τοποθέτησε αλάτι χύμα αλλά και σε σακούλες, καθώς και  εκχιονιστικά οχήματα προκειμένου να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πιθανή επερχόμενη έντονη χιονόπτωση σύμφωνα με τη μετεωρολογική πρόβλεψη.

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έχει έγκαιρα προνοήσει και προγραμματίσει την προμήθειά του σε αλάτι έχοντας ενεργή σύμβαση προμήθειας αλατιού τόσο σε σακούλες όσο και χύμα. Παράλληλα έχει συντηρήσει τα εκχιονιστικά του μηχανήματα έτσι ώστε να είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις ενδεχόμενες ανάγκες και να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πιθανή επερχόμενη χιονόπτωση.

 

Τις επόμενες ώρες ο ΣΠΑΠ αναλόγως της έντασης των καιρικών φαινομένων θα προμηθευτεί και άλλη ποσότητα σε  αλάτι σε σακούλες (εκτός αυτού που έχει ήδη διανεμηθεί και που ήδη υπάρχει) προκειμένου να το διανέμει προς τους Δήμους – Μέλη του ΣΠΑΠ».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.