Η ενοποίηση της ταμειακής εξυπηρέτησης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποφασίστηκε από τη Δημοτική Αρχή προκειμένου να είναι σε θέση να εξυπηρετεί αποτελεσματικότερα το κοινό. Κατά συνέπεια, από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 η ταμειακή εξυπηρέτηση των υποθέσεων που αφορούν τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου καθώς και του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (οι οποίες μέχρι τώρα διεκπεραιώνονταν από το Δημοτικό Κατάστημα Βουλιαγμένης) θα διεκπεραιώνονται από το κεντρικό ταμείο του Δήμου στο Δημοτικό Κατάστημα της Βούλας (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).

Επιπροσθέτως θυμίζουμε πως το σύνολο των πληρωμών προς το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μπορούν να διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά με τους ακόλουθους τρόπους:

Βεβαιωμένες οφειλές: Κάνοντας χρήση του κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο

Λοιπές πληρωμές: Με κατάθεση στο λογαριασμό του Δήμου στη Eurobank – ΙΒΑΝ GR89026030500000464745 και την αναγραφή αιτιολογίας κατάθεσης, ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ.

Τέλος ανακοινώνουμε πως εντός του έτους η δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων προς το Δήμο θα επεκταθεί και σε ακόμα τρεις τράπεζες για τη μεγαλύτερη διευκόλυνση του κοινού και την αποφυγή χρεώσεων μεταφοράς.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.