Νέα συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας ανάμεσα σε εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, της Ανωνύμου Εταιρείας Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης και του Συνδέσμου Μεταφορικών Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος, για την εξεύρεση λύσης στα πολύ σοβαρά προβλήματα και τις τεράστιες καθυστερήσεις που αντιμετωπίζουν οι μεταφορικές εταιρίες εντός του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μεταφορείς εντός του Λιμανιού Θεσσαλονίκης τέθηκαν επί τάπητος σε μια πρώτη τριμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και με διάθεση συνεννόησης, ανάμεσα σε εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, της ΟΛΘ ΑΕ και του Συνδέσμου Μεταφορικών Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος, στα γραφεία του ΕΕΘ.

Τον ΣΜΕΒΕ εκπροσώπησαν οι κύριοι Ελευθέριος Κουρτίδης, Νικόλαος Δεμίρης, Γιώργος Ηλιάδης όπως και ο νομικός Σύμβουλος του κ. Γιώργος Μπρόβας.
Από πλευράς ΟΛΘ ΑΕ στη συνάντηση το παρών έδωσαν ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής κ. Ιωάννης Φετάνης και κα Ευλαλία Καρακάλα από τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών.

Το ΕΕΘ εκπροσώπησε το μέλος Δ.Σ. και πρόεδρος της Επιτροπής Στήριξης Σωματείων και Επαγγελματικών Συλλόγων κ. Σάββας Κεσίδης.

Πιο συγκεκριμένα εκτενής αναφορά έγινε από πλευράς μεταφορέων στις  τεράστιες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην Πύλη 16 όσον αφορά στις  φορτώσεις εμπορευματοκιβωτίων που διακινούνται από το λιμάνι με φορτηγά οχήματα, στα προβλήματα που προέκυψαν από την εγκατάσταση του συστήματος TAS και στην διαχείριση του πάρκινγκ της πλατείας του Λιμανιού.

Ο κ. Φετάνης ενημέρωσε τις άλλες δυο πλευρές για τις ενέργειες και τις επαφές που πραγματοποιεί ο ΟΛΘ, προς την κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης.

Η νέα συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην έδρα της ΟΛΘ ΑΕ, σε μέρα και ώρα που αναμένεται να καθοριστεί άμεσα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.