Ο άγριος ξυλοδαρμός ενός οδηγού ταξί από νεαρό, στη Γλυφάδα, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.


Το επεισόδιο, όπως ισχυρίζεται το θύμα, ξεκίνησε τη στιγμή που επιχειρεί να μπει στο ταξί του, μία κοπέλα που τον έχει καλέσει στην περιοχή, μέσω της εταιρίας που συνεργάζεται.

Στο βίντεο βλέπουμε την γυναίκα να προχωράει για να μπει στο ταξί και λίγο πριν ανοίξει την πόρτα, να την πλησιάζει ένας νεαρός ο οποίος της κλείνει την πόρτα και την εμποδίζει να επιβιβαστεί.


Τότε ο οδηγός του ταξί βγαίνει έξω για να ρωτήσει τι έχει συμβεί και γιατί ο νεαρός χτύπησε την πόρτα του. Ξαφνικά και χωρίς άλλη αφορμή τα αίματα άναψαν καθώς μιλούσαν έντονα οι δυο άνδρες και εκείνος που εμπόδισε την κοπέλα να μπει, ρίχνει μια γροθιά στο πρόσωπο του οδηγού.

Ακολουθεί ανταλλαγή χτυπημάτων και κάποιων «γαλλικών». Κάποια στιγμή ένας περαστικός που είχε παρακολουθήσει τι είχε συμβεί φωνάζει στον ευέξαπτο άνδρα: «Ρε φίλε τι φταίει ο άνθρωπος με το ταξί, επαγγελματίας είναι και σταμάτησε να πάρει μια κούρσα, γιατί του επιτίθεσαι;»

Τελικά ο οδηγός του ταξί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο δόντι και κάταγμα στη μύτη ενώ έχει και ένα μεγάλο χτύπημα στο κούτελο. Κατέθεσε μήνυση και ήδη η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες για να εντοπίσει τον δράστη.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.