Αίτημα να ολοκληρωθεί ο γονιδιακός έλεγχος στα παιδιά στην Πάτρα θα καταθέσουν οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου τις επόμενες ημέρες.


Πρόκειται για μία συμπληρωματική εξέταση, η τρίτη και τελευταία κατά σειρά, για τον γονιδιακό έλεγχο που δεν έγινε πριν την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το Star, τόσο η κατηγορουμένη όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης, έπρεπε να πληρώσουν το ποσό των 700 ευρώ και εκείνη τη στιγμή δεν είχαν τα χρήματα για να το κάνουν, όπως ισχυρίζονται. Η πλευρά της κατηγορούμενης περιμένει από αυτή την εξέταση να μάθει εάν υπάρχει κάποιο «ένοχο» γονίδιο.


Η Πισπιρίγκου δίνει βάρος σε αυτή τη συγκεκριμένη εξέταση, καθώς τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για Μαλένα και Ίριδα.

Οι δύο πρώτοι έλεγχοι δεν είχαν δείξει το παραμικρό πρόβλημα για τα παιδιά. Αρχικά είχαν ελεγχθεί 128 γονίδια και στη συνέχεια άλλα 839, που σχετίζονται με τον αιφνίδιο νεανικό θάνατο, με αρνητικά αποτελέσματα.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως η κατηγορούμενη θα εχει συνάντηση με τους δικηγόρους της μέχρι την Παρασκευή, καθώς εκκρεμεί και το αίτημα αποφυλάκισης, που θέλει πάση θυσία να κατατεθεί.

Η ρήξη στη σχέση Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου μπορεί να φέρει νέες συλλήψεις

Στο μεταξύ, αποκαλύψεις που ενδέχεται να οδηγήσουν σε νέες συλλήψεις, μπορεί να φέρει η ρήξη στη σχέση του Δασκαλάκη και της Πισπιρίγκου, όπως εκτίμησε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

«Πιστεύω ότι η ρήξη του ζευγαριού θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις και θα ρίξει φως σε σημεία που δεν φανταζόμαστε. Σε κάποιες δηλώσεις ο πατέρας είχε πει ότι έχει κρυφούς άσσους στο μανίκι. Πρέπει να μας πει ποιοι είναι αυτοί οι άσσοι» ανέφερε ο κ. Τσούκαλης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Επιπρόσθετα, υποστήριξε ότι οι εκθέσεις των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας μπορεί να φέρουν και νέες συλλήψεις ατόμων τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση. «Πρόκειται για μια υπόθεση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ωστόσο είναι κομβικής σημασίας η ενεργοποίηση των μαρτύρων και κυρίως σε ό,τι αφορά ιατροδικαστικά. Αν θέλουμε τα σκοτεινά σημεία, είναι θέματα ιατροδικαστικής» σημείωσε.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.