Ένα ακόμη πολιτιστικό καλοκαίρι, με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και παραδοσιακούς χορούς έχει προετοιμάσει ο Δήμος Διονύσου για τους δημότες του. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των «Μικρών Διονυσίων» που μαζί με τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ αποτελούν ένα σημαντικό πολιτιστικό θεσμό για το Δήμο μας. Η αυλαία των εκδηλώσεων ανοίγει την Πέμπτη 16/6 και θα ολοκληρωθεί τη Δευυτέρα 4/7. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνδιοργάνωση του Δήμου Διονύσου με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και θεατρικές ομάδες. Επίσης ο Δήμος μας θα φιλοξενήσει το 15ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής. Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

- «ΗΛΕΚΤΡΑ» του Σοφοκλή, Θεατρική Παράσταση του «Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Δροσιάς» σε σκηνοθεσία Έλντας Φλέγκα.
16-19/6, Παλιός Σταθμός Τρένου ΔΚ Διονύσου, ώρα έναρξης 21:00

- «Αλησμονώ και χαίρομαι... θυμάμαι και δακρύζω», Ετήσια Διήμερη Πολιτιστική Εκδήλωση από το Κέντρο Πολιτισμού «Χορεύρεσις».
18 & 19/6, ΤΥΠΕΤ Αγίου Στεφάνου, ώρα έναρξης 20:30

- Συναυλία των σπουδαστών της Μουσικής Σχολής και της Παιδικής - Νεανικής  χορωδίας του Δήμου Διονύσου για την εκπαιδευτική χρονιά 2021 – 2022.
20-23/6, Παλιός Σταθμός Τρένου ΔΚ Διονύσου, ώρα έναρξης 21:00

- ΚΛΗΔΟΝΑΣ 2022, Αναβίωση του Μικρασιατικού Εθίμου του Αϊ Γιάννη του Κλήδονα από τον «Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Κρυονερίου».
24/6, Σταυροδρόμι Αγίου Παντελεήμονος & Φιλελλήνων, Κρυονέρι, ώρα έναρξης 21:00

- Παραδοσιακοί Χοροί από το Σωματείο Παραδοσιακών Χορών και Λαογραφικών Ερευνών «ΧΟΡΟΠΑΙΓΝΙΟ»
4/7, Παλιός Σταθμός Τρένου ΔΚ Διονύσου, ώρα έναρξης 21:00

 15ο ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παλιός Σταθμός Τρένου ΔΚ Διονύσου, ώρα έναρξης 21:00

- «Ατρείδες Εν Συντομία» των Γ. Ριζόπουλου και Ε. Μπαλωμένου, σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη,  από τη «Δημοτική Θεατρική Ομάδα Αγίου Στεφάνου» (25, 26 & 30/6).

-   «Ποια Ελένη» των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Αθανασιάδου, από το «Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Αγίου Δημητρίου» (27/6).

-    «Ιφιγένεια… Εν Γένει» της Λ. Δημητρακοπούλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Δεγαίτη, από την Ομάδα Θεάτρου του  Δήμου Αγίας Παρασκευής (28/6).

-  «Καλιφόρνια Ντρίμιν» του Β.Κατσικονούρη, σε σκηνοθεσία Εύης Σιδέρη, από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας - Ρέντη (29/6).

-  «Ο Λύκος» της Κ.Καφετζή, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή, από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου (1/7).

-  «Ποτέ δεν είναι αργά» της Ε.Δρακοπούλου, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή, από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου «Εν Δράσει» (2/7).

«Της τρελής» του Π.Νικολαΐδη, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή, από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη (3/7).

 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.