Λήψη απόφασης για αποστολή ευχαριστήριας επιστολής του Δ.Σ. στον Υπουργό Επικρατείας κ. Νίκο Παππά, ο οποίος μεσολάβησε να υπογράφει πιο γρήγορα η παραχώρηση στο Δήμο ένα κτήριο.

Μάλλον μας κάνετε πλάκα. Εδώ η Ελλάδα χάνεται και εμείς παίζουμε.

Τι κόλπο είναι αυτό; Τι φτηνά μικροπολιτικά παιχνίδια είναι αυτά; Και μάλιστα το φέρατε στο προηγούμενο Συμβούλιο και επειδή έλειπε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, το αποσύρατε και μας το ξαναφέρνετε σήμερα. 
Γιατί; Για να σας πουν ότι είστε καλό παιδί και να δείξετε ότι είστε πρόθυμος και με αυτή τη κυβέρνηση να συνεργαστείτε; 
Και αναρωτιέμαι.
Να στείλουμε λέτε ευχαριστήρια επιστολή στον Υπουργό Παππά. Για ποιο λόγο;
 Για τα αυτονόητα;  Δεν μας παραχώρησε και κανένα οίκημα ιδιοκτησίας του, για να τον ευχαριστήσουμε δημόσια, με απόφαση Δ.Σ. . Εάν θέλετε εσείς στείλτε του sms ή mms, στείλτε του και μήνυμα και με Περιστέρι ή καλέστε τον στο τηλέφωνο, όπως κάνατε και την προηγούμενη φορά.
Και εάν θέλετε και την άποψή μου :
Αυτός είναι που πρέπει να μας στείλει ευχαριστήρια επιστολή για τη στήριξη που δίνουμε όλοι εμείς, αυτές τις κρίσιμες ώρες στη κυβέρνησή του.
Αυτός είναι που πρέπει να στείλει επιστολή μετάνοιας και συγνώμης στον Λαό του Ιλίου που τον έμπλεξε σε ένα διχαστικό δημοψήφισμα, για μια ψεύτικη ΕΛΠΙΔΑ.
Αυτός είναι που πρέπει να ζητήσει συγνώμη από το 70% του Λαού του Ιλίου που του τσαλάκωσε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ βάζοντάς τον να ψηφίσει Όχι και την επόμενη μέρα να τον αδειάζει και να τον ξεφτιλίζει και να λέει Ναι.
Φτάνει πιά, με τον Λαϊκισμό. Ο Πολιτικός Τυχοδιωκτισμός έχει και τα όριά του. Εμάς πάντως να μη μας υπολογίζετε


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.