Ολοκληρώθηκε σήμερα η παράδοση του συνόλου του εκλογικού υλικού από την Περιφέρεια Αττικής προς τους Δήμους, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. 


Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το απόγευμα παραδόθηκε και η τελευταία παρτίδα εκλογικών φακέλων από το υπουργείο Εσωτερικών στην Περιφέρεια Αττικής και αμέσως ειδοποιήθηκαν για να τους παραλάβουν οι δήμοι της Αττικής, αποκαθιστώντας έτσι την παροδική έλλειψη που είχε παρατηρηθεί νωρίτερα.

Σημειώνεται ότι η διάθεση του συνόλου εκλογικού υλικού προς τους νησιωτικούς δήμους της Αττικής, είχε ολοκληρωθεί από την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015.

Η τελευταία εκκρεμότητα που αφορούσε στην παράδοση του εκλογικού υλικού, ήταν αυτή ακριβώς η διασφάλιση της πλήρους επάρκειας σε εκλογικούς φακέλους.

Σημειώνεται ότι οι δήμοι θα πρέπει με τη σειρά τους να μεριμνήσουν έτσι ώστε, ανάλογα με τον αριθμό των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων σε κάθε εκλογικό τμήμα και των ειδικών εκλογέων σε αυτά, να προβούν στην κατάλληλη κατανομή και να διαθέτουν τον απαραίτητο αριθμό φακέλων στα εκλογικά τμήματα για την ομαλή διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

"Η Περιφέρεια Αττικής", καταλήγει η ανακοίνωση, "με αίσθηση ευθύνης, ανταποκρίθηκε στις ανάγκες της προετοιμασίας του δημοψηφίσματος μέσα σε εξαιρετικά περιορισμένο χρονικό διάστημα και παραμένει στη διάθεση των Δήμων για οποιοδήποτε ζήτημα τυχόν προκύψει".

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.