Ανοιχτό να διεκδικήσει την αρχηγία της κεντροδεξιάς


Πολύ πιθανόν να διεκδικήσει την αρχηγία της κεντροδεξιάς παράταξης είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr το όνομα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας , ακούγεται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ώρες. Τα επιχειρήματα που βάζουν στο τραπέζι οι υποστηρικτές αυτής της υποψηφιότητας, είναι πως ο περιφερειάρχης έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει η νέα κεντροδεξιά για να περάσει στην επόμενη φάση της.

Είναι από καλή αστική οικογένεια, έχει δεξιές οικογενειακές καταβολές, ενώ ο ίδιος κινείται στον μεσαίο χώρο, ενώ είναι πιο. νέος από τον Τσίπρα, αφού είναι μόλις 37 ετών, ενώ έχει καταγράψει ένα 70% σε μία περιοχή σημειολογική για την κεντροδεξιά παράταξη , αλλά και ευαίσθητη εθνικά όπως είναι η Μακεδονία.

Το βέβαιο είναι πως αυτή την ώρα στην Αθήνα υπάρχουν έντονες πολιτικές ζυμώσεις, για μία πιθανή υποψηφιότητα του. Ο ίδιος δεν ανοίγει τα χαρτιά του, οι πληροφορίες ωστόσο, τον θέλουν να σκέφτεται κάτι τέτοιο, μόνο αν έχει την συγκατάθεση του Καραμανλή, τον οποίο συμβουλεύεται συχνά.

 Ο Καραμανλής έχει θετική άποψη για τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και όταν τον ρωτούν για τις υποψηφιότητες απαντά με τον λακωνικό «Ο Απόστολος θα παίξει ρόλο στο μέλλον»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.