Το ζευγάρι πέρασε και από τη νησί των ανέμων, και η σύζυγος τα έβγαλε όλα και κολύμπησε εντελώς γυμνή, αφήνοντας στην παραλία το παιδί της, τον άντρα της και το μαγιό


Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν όλοι όσοι κολυμπούσαν στην παραλία της Μυκόνου, όσοι αναγνώρισαν αρχικά τον ποδοσφαιριστή κι έπειτα θαύμασαν την καλλονή σύζυγό του. Η σύζυγος του Γάλλου, πρώην ποδοσφαιριστή Robert Pires, θα μείνει αξέχαστη σε όλους όσοι την είδαν να μένει χωρίς ούτε ένα μικρό κομμάτι υφάσματος.

Όπως και πέρσι το καλοκαίρι, έτσι και φέτος ταξίδεψαν στο ελληνικό νησί για τις διακοπές του μαζί με την κόρη τους, την 10χρονη Naiu και τον 8χρονο Theo. 
Το άλλο μισό του πρώην παίκτη της Αρσεναλ, η Jessica Lemarie απόλαυσε το νερό και τόνωσε το μαύρισμά της πετώντας το μπικίνι της. Βέβαια, δεν έλειψαν και εκείνοι που ενοχλήθηκαν από το θέαμα.
Η αλήθεια είναι ότι ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο έχουν ξανά περάσει από την Μύκονο το 2013 αλλά και το 2014 αφήνοντας μας πολύ σέξι φωτογραφίες, και φεύγοντας πήραν μαζί του όμορφες αναμνήσεις, γι αυτό και ξανά ήρθαν στο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου.
Οι φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν από τσέχικες αθλητικές ιστοσελίδες.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.