Το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη εκτός από τη νίκη έχει δώσει και άλλους λόγους στον Μάρκο Σίλβα και τους υπεύθυνους της ομάδας για να χαμογελούν. 


Αποτελεί μια τρανή απόδειξη ότι οι ερυθρόλευκοι βελτιώνονται αγωνιστικά και η δουλειά που γίνεται στο Ρέντη αποδίδει καρπούς. 

Σε αυτό στάθηκε και ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης σε δηλώσεις που έκανε. 

Η χθεσινή εμφάνισή ήταν η καλύτερη από όλες όσες έχει κάνει φέτος και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Ξάνθης από την οποία πολύ δύσκολα θα περάσουν όλες οι ομάδες οι οποίες θέλουν να κοντράρουν τους ερυθρόλευκους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Ακόμη ένα θετικό στοιχείο είναι η εμφάνιση του Ντουρμάζ. Ο Σουηδός έκανε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση στην εφετινή περίοδο και δείχνει να μην έχει επηρεαστεί από τον αποκλεισμό από τη λίστα για το Τσάμπιονς Λιγκ. 

Μάλιστα, «υποχρέωσε» τον προπονητή του να τον εκθειάσει στη συνέντευξη Τύπου... 

«Χωρίς καμία αμφιβολία η συμπεριφορά και η απόδοσή του Ντουρμάζ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Πραγματικά δεν ήταν εύκολο να διαχειριστεί τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη, αλλά δίνει τα πάντα και δουλεύει κάθε μέρα σκληρά στις προπονήσεις», ανέφερε ο πορτογάλος. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.