Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους δημότες της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης, ότι με απόφαση των υπηρεσιακών υπουργών κ. κ. Ιωάννη Γκόλια και Κων/νου Μουσουρούλη (Αριθμ. απόφασης: Α.Π. 38399/10.9.2015), εγκρίθηκε η αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης. Τώρα πλέον μπαίνουν οι χρήσεις γης κυρίως στις εκτός σχεδίου περιοχές σε τάξη και αδειοδοτούνται λειτουργίες και χρήσεις που δεν επιβαρύνουν περιβαλλοντικά τις ήδη βεβαρυμμένες περιοχές. Πρόκειται για μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 10 χρόνια, την οποία ολοκλήρωσε η σημερινή διοίκηση του Δήμου μας.
Από τον Ιούλιο του 2014 εκκρεμούσε προς υπογραφή το Γ.Π.Σ. Μενεμένης στα γραφεία τριών υπουργών (Μανιάτη, Λαφαζάνη, Σκουρλέτη) επί 420 ημέρες, οι οποίοι δεν ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο ζήτημα. Οι υπηρεσιακοί υπουργοί (Γκόλιας - Μουσουρούλης) τελείωσαν αυτήν την εκκρεμότητα μέσα σε μόλις 7 ημέρες και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας (Ελευθερίου Βενιζέλου και Δενδροποτάμου γωνία, πρώην Δημαρχείο Μενεμένης).


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.