Με χαμόγελο ξεκινούν τη νέα σχολική χρονιά τετρακόσια πενήντα (450) παιδιά οικογενειών που έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, αφού ο Δήμος Ιλίου προμηθεύτηκε για αυτά από ιδίους πόρους τα απαραίτητα σχολικά είδη που χρειάζονται. 
Χάρις στην προσφορά του Δήμου, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας, καλύφθηκαν και φέτος οι ανάγκες σε σχολικά είδη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Δήμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η δράση ενισχύθηκε επίσης από τον Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς και από τις προσφορές των απλών πολιτών του Ιλίου που στηρίζουν αμείωτα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. 
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος ευχαριστεί θερμά όλους όσους στέκονται συμπαραστάτες σε αυτόν τον σκοπό και συνεχίζουν να δείχνουν την αλληλεγγύη τους με κάθε τρόπο.
Κατά τη διανομή των σχολικών ειδών, ο Δήμαρχος Ιλίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παιδιά και γονείς, όπου τους εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του για τη νέα σχολική χρονιά, ενώ όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε τα παιδιά μακριά από τα προβλήματα, έτσι ώστε να ξεκινούν με χαμόγελο κάθε πρωί για το σχολείο. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας, αλλά και η μεγαλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών μας.»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.