Ο Β. Μεϊμαράκης εμφανίστηκε αποφασισμένος να μείνει στην ηγεσία της ΝΔ. «Εχουμε και εμείς τις συνιστώσες μας», τόνισε καρφώνοντας τον Μάκη Βορίδη.


Το γάντι στους εν δυνάμει αμφισβητίες του έριξε με τον τρόπο του και το γνωστό του ύφος ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης που αποφασίζει εντός των ημερών την σύγκληση των κομματικών οργάνων για να συζητηθούν όλα: από τη στάση της Ν.Δ. επί της νέας κυβέρνησης και των μέτρων που θα καταθέτει σε ψηφοφορία στη Βουλή έως την επόμενη μέρα στο κόμμα και την αλλαγή ή όχι της ηγεσίας.

«Εχουμε και εμείς τις συνιστώσες μας»

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εμφανίστηκε αποφασισμένος να μείνει στην ηγεσία της ΝΔ και αυτό θα φανεί και στη σύγκληση των κομματικών οργάνων, Κοινοβουλευτική Ομάδα και Πολιτική Επιτροπή, που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

«Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Έχουμε και εμείς τις συνιστώσες μας» τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ., καρφώνοντας τον Μάκη Βορίδη που ήδη ως εν δυνάμει εκφραστής της νέας δεξιάς τάσης στην Κ.Ο. και στο κόμμα.

Η επόμενη μέρα στη ΝΔ θα έχει ενδιαφέρον για το τι θα γίνει σε επίπεδο ηγεσίας, αλλά κυρίως ποιο θα είναι το πλαίσιο που θα κινηθεί την επόμενη περίοδο. Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε πως θα γίνει συζήτηση για όλα στα κομματικά όργανα.

«Η ΝΔ θα προχωρήσει συμπαγής και ο καθένας έχει τις απόψεις του» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και σημείωσε πως το συνέδριο του κόμματος (σ.σ. για αλλαγή ηγεσίας) δεν υπάρχει λόγος να έρθει νωρίτερα. Παράλληλα υπογράμμισε πως «εδώ θα είμαστε. Δεν με χάνετε».

Για τη στάση της ΝΔ έναντι της νέας κυβέρνησης ο κ. Μεϊμαράκης είπε πως θα δούμε πως θα είναι το νέο κυβερνητικό σχήμα. «Αν τα μέτρα είναι προς σωστή κατεύθυνση, αν είναι αρνητικά δεν θα τα ψηφίσουμε. Θα κινηθούμε ανάλογα με την κάθε περίπτωση» τόνισε και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο καταψήφισης ακόμα και αποχής.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.