Με ιατρική βοήθεια ξεπέρασε τον διπολισμό που την οδήγησε να γίνει πόρνη πολυτελείας, αλλά η Φέιβορ Χάμιλτον ομολογεί ότι ζητάει ακόμα το σεξ ως ναρκωτικό!


Η Αμερικανίδα αθλήτρια, Ολυμπιονίκης και σταρ του στίβου, Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον μιλάει για τη δουλειά της ως «υψηλού επιπέδου» πόρνη, υπογραμμίζοντας ότι με αυτή τη δουλειά έζησε τεράστιες εμπειρίες, μεγαλύτερες και από αυτές που είχε στους τρεις Ολυμπιακούς αγώνες που αγωνίστηκε. Μάλιστα, ομολογεί ότι της λείπει το πληρωμένο σεξ και εξακολουθεί να το ζητάει σαν ναρκωτικό!
Η κάρτα της αθλήτριας με όλες τις χρήσιμες λεπτομέρειες, στο πρακτορείο που μανατζάριζε πόρνες πολυτελείας!
Η κάρτα της αθλήτριας με όλες τις χρήσιμες λεπτομέρειες, στο πρακτορείο που μανατζάριζε πόρνες πολυτελείας!

 
«Αφιέρωσα τον εαυτό μου σεξ και στις ανάγκες μου στην κρεβατοκάμαρα, που αντικατέστησαν και ξεπέρασαν όσα εξαιρετικά και μεγάλα είχα πάρει μέσα στον στίβο», λέει χαρακτηριστικά.  Η Φέιβορ Χάμιλτον, 47 χρόνων, παραδέχεται με ειλικρίνεια στην αυτοβιογραφία της Fast Girl — A Life Spent Running from Madness, η οποία θα πλημμυρίσει τα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 14 Σεπτεμβρίου. 

Σύμφωνα με όσα περιγράφει, για να γιορτάσει την 20η επέτειο του γάμου της ενέδωσε σε ένα άγριο τρίο για να γίνει και επίσημα πληρωμένη συνοδός μέσα σε έξι μήνες, οδηγούμενη από την ανεξέλεγκτη αδιάγνωστη διπολική διαταραχή της! «Το παραδέχομαι, ήταν ένα ακραίο βήμα. Το παρουσίασα στον σύζυγό μου Μαρκ ως μία φαντασίωση. Θα ήταν για μία-δυο φορές με κορυφαίους πελάτες, με απόλυτη διακριτικότητα και χαμηλό ρίσκο. Δεν υπήρχε περίπτωση να συλληφθώ». 
Φωτογραφία από το άλμπουμ της... δουλειάς
Φωτογραφία από το άλμπουμ της... δουλειάς

Η Ολυμπιονίκης σόκαρε τον κόσμο όταν εξέθεσε τη διπλή ζωή της και ομολόγησε ότι λάμβανε ως αμοιβή 800 δολάρια την ώρα ως call girl, κάτι που ακύρωσε τις αθλητικές επιτυχίες της: «Δεν θα κατηγορήσω κανέναν εκτός από τον εαυτό μου. Όλοι σε αυτό τον κόσμο κάνουν λάθη. Εγώ έκαναν ένα τεράστιο λάθος. Τεράστιο. Η διπολικότητά μου με οδηγούσε στο σεξ. Θα μπορούσε να με είχε στείλει στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ ή στον τζόγο. Βρήκα το σεξ ως το καλύτερο υλικό για να "ταΐσω" τη μανία μου, στοιχείο που είναι κοινό για τους διπολικούς ανθρώπους. Για να πω την αλήθεια, ακόμα ποθώ αυτό το αίσθημα και δεν μπορώ να πω ότι δεν θα ενεργήσω ξανά με τον ίδιο τρόπο».  
Η κατάρρευσή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ, πριν από τον τερματισμό
Η κατάρρευσή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ, πριν από τον τερματισμό
Στο βιβλίο της η Χάμιλτον μιλάει για την κατάρρευσή της πριν τη γραμμή του τερματισμού στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ το 2000, που ήταν η αρχή για τη συνολική κατάρρευσή της που θα την οδηγούσε μέχρι και σε σκέψεις για αυτοκτονία. Τότε, ακόμα δεν είχε διαγνωστεί η διπολικότητά της κι εκείνη έπαιρνε λάθος χάπια σε μία προσπάθεια να ελέγξει αυτό που της συνέβαινε. Μετά τη γέννηση της κόρης της, της χορηγήθηκε αντικαταθλιπτικό από γιατρό και όπως λέει «ξαφνικά είχα περισσότερη ενέργεια. Ήθελα να ζήσω όπως δεν είχα ξαναζήσει ποτέ».
Η Χάμιλτον ήταν από τα πιο ακριβοπληρωμένα call girl
Η Χάμιλτον ήταν από τα πιο ακριβοπληρωμένα call girl
Τελικά, τα άφησε όλα πίσω της με τη βοήθεια ειδικών, έγινε κτηματομεσίτρια και σχεδόν καθημερινά μιλούσε δίνοντας κίνητρα και σε άλλους να ξεπεράσουν την κατάστασή τους, εμπνευσμένη από την επέτειο της νύχτας που επιδόθηκε σε ομαδικό σεξ ως πόρνη πολυτελείας.  

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.