Με απομάκρυνση του παιδιού του από τη σχολή Χιλλ απειλείται ο πατέρας που "κατηγορείται" ότι φωτογράφησε την Περιστέρα Μπαζιάνα στο σχολείο.



Με «ποινή» την απομάκρυνση του παιδιού του από τη σχολή Χιλλ απειλείται ο φωτορεπόρτερ που ήταν παρών στον αγιασμό και τον κατηγορούν ότι φωτογράφησε τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Περιστέρα Μπαζιάνα, η οποία συνόδευε το παιδί της.
Του εστάλη εξώδικο με το οποίο προειδοποιείται ότι «τυχόν επανάληψη ενός αντίστοιχου συμβάντος θα καθιστούσε επισφαλή την όποια συνεργασία μαζί σας».
Ο... κατηγορούμενος της ιστορίας είναι ο φωτορεπόρτερ Βασίλης Κουτρουμάνος που συνόδευε την επτάχρονη κόρη του στον αγιασμό και του αποδίδονται οι επίμαχες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε όλο τον τύπο με σχόλια για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να φοιτήσουν τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο και όχι σε δημόσιο
Με το εξώδικο που δημοσιεύεται στο protothema, η διεύθυνση της σχολής που επικαλείται γενικά μαρτυρίες δασκάλων και γονέων, καταλογίζει στον φωτορεπόρτερ τον σάλο που προκλήθηκε από τις φωτογραφίες της Περιστέρας Μπαζιάνα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.