Ο άντρας με το τζόκεϊ που φαίνεται να χτυπά με γροθιά τον βουλευτή της ΝΔ μπροστά στους αστυνομικούς παρουσιάστηκε, αναγνώρισε τον εαυτό του στα βίντεο και θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες


Θεωρήθηκε ως ο βασικός δράστης της επίθεσης Κουμουτσάκου και χθες εμφανίστηκε στις αρχές και παραδόθηκε μόνος του. Ο λόγος για τον 22χρονο νεαρό «άντρα με το τζόκεϊ» που στα βίντεο και στις φωτογραφίες από την επίθεση του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκου, εμφανίζεται να είναι ο άνθρωπος που τον γρονθοκοπεί.

Τα χαρακτηριστικά του ήταν πεντακάθαρα στα βίντεο, ενώ και η αστυνομία τον «καταλόγιζε» μεταξύ εκείνων που είχε ταυτοποιήσει, χωρίς όμως να κατορθώσει να συλλάβει εντός του αυτοφώρου. Τελικά, χρειάστηκε να περάσει μια εβδομάδα για να παρουσιαστεί μόνος του στη ΓΑΔΑ ο 22χρονος, όπου του έγινε επίδοση κλήσης σε ανωμοτί κατάθεση.

Ο 22χρονος παρέμενε άφαντος από την ώρα της επίθεσης την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, παρά το ότι οι αστυνομικοί ήξεραν την ταυτότητά του και είχαν ερευνήσει το σπίτι του αλλά και μέρη που σύχναζε. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,  φαίνεται να αναγνωρίζει τον εαυτό του στις επίμαχες φωτογραφίες και βίντεο και επιφυλάχθηκε να καταθέσει με τον δικηγόρο του τις επόμενες μέρες.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.