Νονός της νύχτας σε συνομιλία του με ηγετικό μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς και αναφερόμενος στον Γ. Πανούση αναφέρει: θα του λιώσουμε το κεφάλι.

'Εγκλειστος  νονός της νύχτας στον Κορυδαλλό σε συνομιλία του με ηγετικό μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς και αναφερόμενος στον Γ. Πανούση αναφέρει: θα του λιώσουμε το κεφάλι.   

Αφορμή τα προσκόμματα που φέρεται να βάζει ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης στα αιτήματά του και τις  ευνοϊκές για κείνους νομοθετικές ρυθμίσεις.  

Σύμφωνα με πηγές του αρχηγείου της ΕΛ. ΑΣ η συνομιλία έχει καταγραφεί από τον κοριό της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας κατά τη διάρκεια νόμιμων συνακροάσεων έγκλειστων μελών της οργάνωσης.

Τη ίδια περίοδο έχουν καταγραφεί και οι συνομιλίες  του στελέχους της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λάμπρου με το ίδιο ηγετικό στέλεχος.


Ο επονομαζόμενος και αρχηγός της Greek Mafia  έχει παραδεχθεί τις φιλικές σχέσεις και τη συμπαράσταση προς τους πυρήνες της φωτιάς και εκφράζοντας σεβασμό για τη στάση που τηρούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βαρόνος της νύχτας το 2013 φέρεται να είχε υπογράψει συμβόλαιο θανάτου ύψους 250 χιλ. ευρώ για τον διοικητή της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων Σταύρο Σταυρόπουλο - τον οποίο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ξήλωσε σήμερα - ο οποίος κατά την θητεία του στο τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής είχε ερευνήσει και αποκαλύψει τη δράση των αρχηγών της ελληνικής μαφίας.   

Από ηχογραφημένες συνομιλίες εκτελεστής του συμβολαίου θα ήταν ο ταξιτζής χούλιγκαν επονομαζόμενος και ράμπο που είχε αναβαθμιστεί σε πιστόλι της Greek Mafia.  

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.