"Κυριάκος και Άδωνις εκφράζουν υποσύνολα" δήλωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος για τη ΝΔ


Με αιχμές τόσο κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όσο και των υπόλοιπων συνυποψηφίων του, ο υποψήφιος Πρόεδρος, Απόστολος Τζιτζικώστας, άνοιξε σήμερα το πρωί τα χαρτιά του μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του mega.

Ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε για άλλη μια φορά την ανάγκη ανανέωσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας αλλά και την δυναμική που πρέπει να αποκτήσει η Νέα Δημοκρατία προκειμένου να γίνει ξανά ελκυστική στην κοινωνία.

Στόχευσε ωστόσο κυρίως στους συνυποψηφίους του, δηλώνοντας για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι «Είναι επιλογή στασιμότητας και ήττας», ενώ αναφερόμενος στους Κυριάκο Μητσοτάκη και Άδωνι Γεωργιάδης σημείωσε ότι «εκφράζουν υποσύνολα» κι όχι το σύνολο της βάσης της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος, αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα στη Νέα Δημοκρατία, απέφυγε για άλλη μια φορά να αποκαλύψει πως θα αντιμετωπίσει το θέμα της διαρχίας, τονίζοντας ότι «δεν έχω αποφασίσει ακόμη το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει το κόμμα στο Κοινοβούλιο», όμως άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, ακόμη και η επιλογή αυτή να αφορά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. «Είναι καλό κομματικό στέλεχος και καλός κοινοβουλευτικός. Δεν έχασε καμία μάχη στο Κοινοβούλιο. Την μάχη την έχασε με την κοινωνία. Η ΝΔ πρέπει να αλλάξει στην κοινωνία, να γίνει ξανά ελκυστική».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.