Την πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών ανάπλασης, οι οποίες ολοκληρώνονται  τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου. Οι εργασίες περιλαμβάνουν πλακόστρωση με φυσικό κυβόλιθο (γρανίτης), νέες δενδροφυτεύσεις, νέο φωτισμό και παγκάκια, νέο συντριβάνι καθώς και νέα παιδική χαρά.

Ο κ. Μώραλης, συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Δικτύων κ. Αλέξανδρο Αργουδέλη και τον Διευθυντή Οδοποιίας του Δήμου Πειραιά κ. Αχιλλέα Κουτσοδόντη.

Εν συνεχεία, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δικτύων κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης επιθεώρησε τις εργασίες ανάπλασης στη Νικήτα, μαζί με τον Διευθυντή Οδοποιίας του Δήμου Πειραιά κ. Αχιλλέα Κουτσοδόντη.

Ο Δήμος Πειραιά, με ενημερωτική επιστολή προς τους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στον πεζόδρομο της Νικήτα, γνωστοποίησε ότι οι εργασίες θα πραγματοποιούνται πλέον καθημερινά.

Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε οι εργασίες να πραγματοποιούνται μόνο τα Σαββατοκύριακα, προκειμένου να μην επηρεάζεται η λειτουργία των καταστημάτων. Έπειτα όμως από αίτημα των καταστηματαρχών προκειμένου να επισπευσθούν οι εργασίες, άλλαξε ο αρχικός σχεδιασμός και  το έργο εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 30 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η ανάπλαση του πεζόδρομου της Νικήτα, υλοποιείται μετά από δέσμευση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά.

 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.