Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά​Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη! Έδειραν τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου,  Σωτήρη Μαγόπουλο, επειδή θέλησε να κάνει έλεγχο σε καφετέρια της πλατείας Ευόσμου.

Το περιστατικό έγινε σε κεντρική καφετέρια του Ευόσμου το πρωί της Πέμπτης, όταν ο Σωτήρης Μαγόπουλος μαζί με υπαλλήλους του δήμου θέλησε να πραγματοποιήσει έλεγχο για πολεοδομικές παραβάσεις, τις οποίες είχαν καταγγείλει πολλοί πολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του ιδιοκτήτη της καφετέριας εμπόδισε την είσοδο στον αντιδήμαρχο και του ζήτησε να έρθει μόνο με αστυνομικούς ή εισαγγελέα.

Ο αντιδήμαρχος τήρησε την απαίτηση του πατέρα του επιχειρηματία και πήγε
στην καφετέρια με την συνοδεία αστυνομικών και κάνανε τον έλεγχο.

Ο πατέρας του επιχειρηματία, μετά τον έλεγχο, προφανώς νευριασμένος, έψαξε τον κύριο Μαγόπουλο, τον έπιασε από τον λαιμό και τον γρονθοκόπησε τόσο πολύ, που τον ανάγκασε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Ο δήμος Ελευθέριου Κορδελιού-Ευόσμου και ο δήμαρχος, Πέτρος Σούλας κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία αλλά καταδίκασαν και σε δηλώσεις τους αυτό που συνέβη. Ο δράστης αναζητείτε για να συλληφθεί.

Από την άλλη, ο υπεύθυνος της καφετέριας, είπε πως «ψεύδονται σε πολλά πράγματα» και ότι  δεν έγιναν όλα έτσι ακριβώς όπως αναφέρουν.

Μόλις ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Πέτρος Σούλας έμαθε τι είχε γίνει, επισκέφθηκε μαζί με τους αντιδημάρχους του την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, προκειμένου να πραγματοποιήσει την καταγγελία.«Ήταν ένα τραγικό περιστατικό. Δεν γίνεται όταν κάνουμε το καθήκον μας και πραγματοποιούμε ελέγχους να δεχόμαστε τραμπουκισμούς. Σεβόμαστε το δικαίωμα των επιχειρήσεων στην εργασία, ειδικότερα στις εποχές που ζούμε αλλά πρέπει και αυτοί να σέβονται το δικαίωμα των πολιτών στην πλατεία του Ευόσμου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σούλας.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.