Αθλιότητα από τους Times που δίνουν... ροζ χρώμα στην οικονομική κρίση!


Συγκλονιστική η νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή και αφορά την πορνεία τα έξι τελευταία χρόνια στην Ελλάδα της κρίσης.

Σύμφωνα με τους Times, στην Ελλάδα οι ιερόδουλες δεν είναι πλέον γυναίκες από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, αλλά το 80% των νέων γυναικών που «πουλάνε» σεξ είναι πλέον νεαρές Ελληνίδες, ηλικίας από 17 μέχρι 20 ετών, μεταξύ αυτών και φοιτήτριες, που κάνουν σεξ για να κερδίσουν δύο ευρώ και να αγοράσουν μια τυρόπιτα ή ένα σάντουιτς, επειδή... πεινάνε!

Πριν την οικονομική κρίση, που έχει οδηγήσει την ευρωπαϊκή χώρα στο χείλος του γκρεμού, η μία ώρα σεξουαλικής συνεύρεσης κόστιζε 50 ευρώ, σήμερα η μισή ώρα σεξ με μια νέα Ελληνίδα, κοστίζει μόλις δύο ευρώ, αφού οι Ελληνίδες δεν έχουν χρήματα και προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να καλύψουν βασικές τους ανάγκες και έκτακτα έξοδα.

Από τις 18.500 πόρνες που εργάζονται, κυρίως, στους δρόμους, σε όλη τη χώρα, αφού οι περισσότεροι οίκοι ανοχής λειτουργούν χωρίς άδεια, η πλειοψηφία πλέον
είναι απελπισμένες Ελληνίδες.

Τα παραπάνω στοιχεία συμπεριλαμβάνονται στη μελέτη, διάρκειας τριών ετών, που διεξήγαγε ο καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Γρηγόρης Λάζος, στοιχεία της οποίας έδωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην βρετανική εφημερίδα The Times.

Ο καθηγητής ανέφερε στην εφημερίδα ότι οι 400 περιπτώσεις πορνείας νέων Ελληνίδων που μελέτησε στην έρευνά του αντικατοπτρίζουν τις χιλιάδες παρόμοιες περιπτώσεις που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και, υποστήριξε, ότι πριν την οικονομική κρίση δεν είχε παρατηρηθεί τάση των Ελληνίδων στην πορνεία. Ο ίδιος, τόνισε ότι το φαινόμενο μοιάζει να αυξάνεται με σταθερό και συνεπή ρυθμό.

Στην Ευρώπη η μέση τιμή για μια ώρα σεξ ήταν 180 ευρώ, αλλά η τιμή αυτή πέφτει δραματικά καθώς το σεξουαλικό υλικό που προσφέρει το Διαδίκτυο στους χρήστες δείχνει να αντικαθιστά τις ιερόδουλες.

Πηγή: protothema

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.