Στην δέκατη διεθνή έκθεση φορεών της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δημοσίου-κοινωνικού τομέα και των ιδιωτικών επιχειρήσεων Polis συμμετείχε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Αναστάσιος Μαυρίδης, η οποία διεξάγεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 12 Νοεμβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου.

Η διοργανώτρια εταιρεία ΔΕΘ-Helexpo, φιλοδοξεί να αναδείξει σε «βαρύ πυροβολικό» του ελληνικού τουρισμού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη το τουριστικό εκθεσιακό «δίδυμο» Philoxenia-Hotelia ενισχύοντάς το παράλληλα, με την περιφερειακή διάσταση  της έκθεσης Polis. Οι τρεις εκθέσεις αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης του ενδιαφέροντος της τουριστικής βιομηχανίας εντός και εκτός συνόρων. 

Ο κ. Μαυρίδης επισκέφτηκε όλους τους χώρους της έκθεσης, την οποία βρήκε πολύ ενδιαφέρουσα για την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ συνομίλησε με τον κ. Θεόδωρο Αγγελόπουλο, εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Τουρισμού και τη κ. Κατερίνα Χρυσή, σύμβουλο της περιφέρειας σε θεματα σχεδιασμού και προβολής τουρισμού στο περίπτερο που είχε ετοιμάσει η περιφέρεια Αττικής (σχετική φώτο).  


Οι εκθέσεις  Philoxenia, Hotelia και Polis εγκαινιάστηκαν την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και αύριο Κυριακή 15 Νοεμβρίου.
Η έκθεση Polis τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος και της Ένωσης των Περιφερειών.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.