Τι εξομολογήθηκε ο ίδιος για τα προσωπικά του


Νέα αποκάλυψη – «βόμβα» για την προσωπική του ζωή έκανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη σειρά «Δύο Ξένοι»: λίγους μήνες αφότου βρέθηκε στο επίκεντρο λέγοντας ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί τον σύντροφό του, εξομολογήθηκε ότι… έχει ένα γιο, 17 ετών!

«Εγώ πάντα πήγαινα και με άντρες και με γυναίκες, έχω και γιο 17 ετών. Δεν το ήξερε κανένας, είχα αποφασίσει να το κρύψω. Έμενε με τη μάνα του και τώρα μένει μαζί μου!», είπε ο Φώτης Σπύρος, στην εκπομπή «AΝΝΙΤΑ.gr».

Όπως τόνισε, είναι η πρώτη φορά που μιλάει για το παιδί του, καθώς είχε αποφασίσει να το κρύψει!

«Δεν ήθελα να τον γνωρίσει κανένας, δεν γούσταρα! Τον έκανα όταν ήμουν 23 ετών. Δεν  παντρεύτηκα ποτέ, αλλά έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τη μητέρα του και τον έχω αναγνωρίσει», συνέχισε ο ηθοποιός, προσθέτοντας ότι το παιδί του γνωρίζει πως ο πατέρας του είναι αμφιφυλόφιλος.

Όπως έχει γράψει το star.gr, τον Ιούνιο που μας πέρασε, ο Φώτης βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν εξομολογήθηκε ότι θα παντρευτεί τον 21χρονο σύντροφό του, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και περίπου τρία χρόνια.Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.