Αποχωρεί από την Κίνα και ετοιμάζεται να επιστέψει στη Σούπερ Λιγκ ο Έλληνας αμυντικός. Ποιος κορυφαίος σύλλογος λέγεται ότι τον έχει προσεγγίσει; Διαβάστε το "καυτό" ρεπορτάζ!


Έτοιμος να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη παρουσιάζεται να είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος!

Ο Έλληνας στόπερ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη του 2014, λόγω της κόντρας του με τον Μίτσελ, έπαιξε για ένα εξάμηνο στην Τουρκία και τον τελευταίο χρόνο αγωνίζεται στην Κίνα.

Πλέον, στα 31 του χρόνια, δείχνει αποφασισμένος να γυρίσει στη Σούπερ Λιγκ και φαίνεται πως ήδη έχει κάνει τις επαφές του με κορυφαίο ελληνικό σύλλογο! Ποιον;

Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, ο έμπειρος στόπερ συζητάει με τον Ολυμπιακό για να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα!

Ο παίκτης αναδείχθηκε στην ομάδα του Πειραιά, την υπηρέτησε για πολλά χρόνια, έγινε αρχηγός της, αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο και φαίνεται ότι υπάρχει κοινή επιθυμία να γίνει η ...επανασύνδεση.

Ο Αβραάμ ψάχνει για το τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του και θα ήταν ιδανικό να το έβρισκε στο σύλλογο που διακρίθηκε και έζησε μεγάλες στιγμές.  

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό, ωστόσο λέγεται ότι έχουν γίνει οι πρώτες επαφές. Μιλάμε, πάντως, για κίνηση-έκπληξη από την πλευρά του Ολυμπιακού από τη στιγμή που αυτή τη στιγμή ο Μάρκο Σίλβα διαθέτει τρία στόπερ πρώτης γραμμής (Σιόβα, Ντα Κόστα, Μποτία) και αρκετές εναλλακτικές (Αυλωνίτη, Βούρο, Γούτα) για τη συγκεκριμένη θέση.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.