Δύο φωτογραφίες από το 1920 και το 1941 φαίνονται δύο πρόσωπα τα οποία είναι όμοια σε τρομακτικό βαθμό με τον σημερινό πρόεδρο της Ρωσίας.


Νέες θεωρίες συνωμοσίας κυκλοφορούν στα social media για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, με φωτογραφικά «αποδεικτικά στοιχεία» μάλιστα, δείχνουν ότι ο Ρώσος ηγέτης είναι αθάνατος και δεν έχει αλλάξει την εμφάνισή του εδώ και... 100 χρόνια!
Μια φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε το 1920, δείχνει έναν Ρώσο στρατιώτη ο οποίος έχει τρομακτική ομοιότητα με τον σημερινό ηγέτη της χώρας.
Επιπλεόν, όπως σημειώνει η Daily Mail, μια άλλη φωτογραφία ενός Ρώσου στρατιώτη που τραβήχτηκε το 1941 μοιάζει επίσης με τον Πούτιν καθώς και τον άνθρωπο που απεικονίζεται στην άλλη φωτογραφία του 1920.
Η δημοσιοποίηση των δύο φωτογραφιών έκανε τα social media να πάρουν φωτιά, με κάποιους που έχουν μεγάλη... φαντασία, να θεωρούν ότι ο Πούτιν είναι ένα μυθικό πλάσμα το οποίο ζει εκτός του ανθρώπινου χρόνου και μπορεί να κάνει ταξίδια στο παρελθόν ή στο μέλλον.
Και οι θεωρίες δεν σταματούν εκεί... Το Disclose.tv αναφέρει επίσης πως κάποιοι πιστεύουν ότι ο Πούτιν είναι ο Βλαντ ο Ανασκολοπιστής, ο οποίος γεννήθηκε το 1431 και είναι περισσότερο γνωστός ως Δράκουλας...

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.