Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία υπό την προεδρία του Δημάρχου Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνη η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.), την Πέμπτη 21 Απριλίου, στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου στο Δημοτικό Κατάστημα της Σταμάτας, με θέμα τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό των δράσεων πολιτικής προστασίας ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου 2016.
Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης  λαμβάνοντας το λόγο μετά το καθιερωμένο καλωσόρισμα, ανέφερε συνοπτικά το πλαίσιο των ενεργειών που έχει δρομολογήσει ο δήμος και τα ενδεικνυόμενα  προληπτικά  μέτρα που έχει λάβει για την προστασία του δασικού πλούτου της περιοχής ενώ ευχαρίστησε τους εμπλεκόμενους φορείς  για την ανταπόκριση στην πρόσκληση καθώς και για την πολύ καλή συνεργασία που έχουν με τον Δήμο Διονύσου.
Στη συνέχεια ο νέος Διοικητής του 9ου Πυρ/κού Σταθμού Αθηνών, Αντιπύραρχος κ. Κ. Ασημακόπουλος τόνισε ότι έχει γίνει καλός σχεδιασμός για την αντιπυρική περίοδο ο οποίος περιλαμβάνει και το επικαιροποιημένο σχέδιο επέμβασης και την ένταξη σε αυτό όλων των φορέων και των εθελοντικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πυροπροστασίας αλλά το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι δύσκολο.



Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.