Ένα πρωτότυπο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της πόλης, το πρωί της Κυριακής 22 Μαΐου 2016, στο Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής, με στόχο να προσφέρει ψυχαγωγία.
Το 1ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού περιελάμβανε διασκεδαστικές και οργανωμένες δραστηριότητες που εξέπληξαν ευχάριστα μικρούς και μεγάλους. Νικητές αναδείχθηκαν η ομαδικότητα, η συμμετοχή και η διασκέδαση, ενώ η συννεφιά της Κυριακής δεν κατάφερε να πτοήσει το κέφι των παιδιών που γέμισαν με γέλιο και χαρά το Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος για την εκδήλωση:
«Έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα στην ποιοτική διασκέδαση των παιδιών και στην ομαδικότητα των δραστηριοτήτων που διοργανώνουμε. Ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή, είναι αναγκαίο να παρέχουμε εναλλακτικές διεξόδους στα παιδιά, έτσι ώστε να αποφορτίζονται από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς τους. Επιπρόσθετα, με την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών μέσων και τον περιορισμένο χρόνο που διαθέτουν τόσο τα παιδιά, όσο και οι γονείς, επιβάλλεται να ενισχύσουμε την επικοινωνία και τις διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των παιδιών, με δραστηριότητες που προάγουν τη φιλία, το σεβασμό, τη συνεργασία και γενικότερα αξίες που πρέπει να διατηρήσουμε ως κοινωνία. Διοργανώσαμε, λοιπόν, το 1ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού με προσεκτικό σχεδιασμό και με δεδομένο ότι, το παιχνίδι είναι το ιδανικότερο μέσο για να προωθήσει κανείς αυτά τα μηνύματα στις μικρές ηλικίες.» 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.