Βρέθηκε σώα η 16χρονη Ελληνοβρετανίδα που χάθηκε στο Ρέθυμνο  

Επέστρεψε στους οικείους της η 16χρονη που αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής, για τον εντοπισμό της οποίας υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στο δήμο Αμαρίου.
Η μικρή Κλαρίσα, βρέθηκε αργά το απόγευμα μετά από περιπλάνηση της για ώρες, κοντά στο σημείο όπου είχε χαθεί στους Κουρήτες Αμαρίου.
Τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που συμμετείχαν στις έρευνες, εντόπισαν την νεαρή που ζει μόνιμα στην Αγγλία και βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές με τη μητέρα της, η οποία κατάγεται από την περιοχή. Πληροφορίες κάνουν λόγο, για εμφανή την ταλαιπωρία της 16χρονης, με στοιχεία αφυδάτωσης και για τους λόγους αυτούς μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου εξετάσθηκε, ενώ είχε και ψυχολογική υποστήριξη από τον ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.
Το αίσιο τέλος της περιπέτειας της 16χρονης, έφερε χαμόγελα στην οικογένεια της και την μικρή αδερφή της, η οποία είχε σοκαριστεί από την εξαφάνιση της Κλαρίσα, ενώ όπως όλα δείχνουν η 16χρονη έχασε τον προσανατολισμό της και χάθηκε, όταν αποφάσισε να βρεθεί κοντά σε ένα κοπάδι πρόβατα και να ταΐσει κάποια ζώα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.